Η συνταγή της ημέρας: Γαλατόπιτα με φύλλο κρούστας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η συνταγή της ημέρας: Ρυζόγαλο από τον Πέτρο Συρίγο
Το ρυζόγαλο είναι κρεμώδες γλύκισμα το οποίο παρασκευάζεται από ρύζι που έχει βράσει σε γάλα, ζάχαρη και κορν φλάουρ. Το αγαπημένο γλυκό των παιδικών μας χρόνων, που σε όλους μας θυμίζει τις μητέρες μας, μοσχοβολώντας φρέσκο γάλα, αρωματική βανίλια και κανέλα. Υλικά 280 γραμμ. νερό 90 γραμμ. ρύζι Καρολίνα 600...
The post Η συνταγή της ημέρας: Ρυζόγαλο από τον Πέτρο Συρίγο appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΗ συνταγή της ημέρας: Σπαγγέτι αλα πουτανέσκα
Υλικά συνταγής
1 πακέτο σπαγγέτι
500γρ. ντομάτες κονκασέ ή περασμένες στον τρίφτη
3 κ.σ. κάπαρη
1 ματσάκι μαϊντανός (ψιλοκομμένα φύλλα μόνο)
25γρ. αντζούγιες φιλέτο σε λάδι (8-10 φιλέτα)
100γρ. ελιές καλαμών σε ροδέλες
1 πιπεριά (κόκκινη ή κίτρινη) προαιρετικά
3 σκελίδες σκόρδο
1 κ.γ. μπούκοβο ή τσίλι αποξηραμένο
4 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή στο cooklos.gr
Διαβάστε το στο pronews.gr