Τι απάντησε η Χριστίνα Αλεξανιάν όταν δημοσιογράφος την ρώτησε για την χαμηλή τηλεθέαση του «Λόγω Τιμής»

13:18 - 23/10/2019

Η Χριστίνα Αλεξανιάν μίλησε χθες βράδυ στις κάμερες και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε, για την επιστροφή του σίριαλ «Λόγω Τιμής» στον ΣΚΑΪ και τα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει. The post Τι απάντησε η Χριστίνα Αλεξανιάν όταν δημοσιογράφος την ρώτησε για την χαμηλή τηλεθέαση του «Λόγω Τιμής» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χριστίνα Αλεξανιάν: Η απάντηση για τα χαμηλά νούμερα του «Λόγω Τιμής»

«Τα νούμερα δεν είναι και τόσο μεγάλα, ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;»

Διαβάστε το στο news.gr

Η αντίδραση της Χριστίνας Αλεξανιάν όταν ρωτήθηκε για την τηλεθέαση του «Λόγω Τιμής»

Το «Λόγω Τιμής» επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες μετά από 20 χρόνια και τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν ανάλογα των προσδοκιών των συντελεστών. Η πρωταγωνίστρια Χριστίνα Αλεξανιάν, κάνοντας δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες ρωτήθηκε για τα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει η σειρά. «Τα νούμερα δεν είναι και τόσο μεγάλα. Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω; Γιατί δεν είναι μεγάλη επιτυχία τα νούμερα που κάνει η σειρά» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στον ρεπόρτερ που την ρώτησε. «Νομίζω λίγο ειρωνικό ήταν αυτό…» συμπλήρωσε με χαμόγελο η Χριστίνα Αλεξανιάν και πρόσθεσε: «Αν με ρωτάτε για ότι έχει να κάνει με το δικό μου κομμάτι, είναι μια εξαιρετική δουλειά που […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει