Αντίνοος Αλμπάνης: Η στιγμή που έμαθε ότι έχει λέμφωμα - «Στους γονείς μου το είπα πριν από την τελευταία χημειοθεραπεία»

07:54 - 23/10/2019

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και πώς κατάφερε να βγει νικητής. The post Αντίνοος Αλμπάνης: Η στιγμή που έμαθε ότι έχει λέμφωμα - «Στους γονείς μου το είπα πριν από την τελευταία χημειοθεραπεία» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Αντίνοος Αλμπάνης εξομολογείται: «Στους δικούς μου είπα για τον καρκίνο πριν την τελευταία χημειοθεραπεία»

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη, ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος αναφέρθηκε στη δύσκολη μάχη του με τον καρκίνο ενώ μίλησε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Αντίνοος Αλμπάνης: «Στους δικούς μου είπα για τον καρκίνο πριν την τελευταία χημειοθεραπεία»

Για την δύσκολη μάχη με τον καρκίνο μίλησε ο Αντίνοος Αλμπάνης στα «Μεσάνυχτα». Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε […] The post Αντίνοος Αλμπάνης: «Στους δικούς μου είπα για τον καρκίνο πριν την τελευταία χημειοθεραπεία» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Αλμπάνης: «Στους δικούς μου είπα για τον καρκίνο πριν την τελευταία χημειοθεραπεία»

Ο *Αντίνοος Αλμπάνης* [1]βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για τη δύσκολη μάχη του με τον...

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Αντίνοος Αλμπάνης εξομολογητικός: Πώς έμαθε ότι έχει λέμφωμα, πώς ήταν η περίοδος των χημειοθεραπειών

«Έκανα προσπάθεια να κατεβάσω τον φόβο, την αγωνία και να γίνω πιο πραγματιστής» δήλωσε ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης αναφερόμενος στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, για πρώτη φορά τηλεοπτικά, για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, που από την πρώτη στιγμή, δε δίστασε να γνωστοποιήσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα σόσιαλ μίντια. Διαγνώστηκα με λέμφωμα» είπε ο Αντλινοος Αλμπάνης Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Μεσάνυχτα» καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη και προχώρησε σε μια εξομολόγηση φορτισμένη συναισθηματικά. «Πήγα έκανα κάποιες εξετάσεις, οι οποίες οδήγησαν σε κάποιες άλλες εξετάσεις και […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει