Κοροναϊός: Θετική η Φαίη Σκορδά - Το ανακοίνωσε στο instagram

22:45 - 14/03/2020

Ότι είναι θετική στον ιό ανακοίνωσε η παρουσιάστρια μέσω ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. H Φαίη Σκορδά ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι έκανε το τεστ και βγήκε θετική στον κορονοϊό. Παράλληλα, σημείωσε ότι είναι εντελώς ασυμπτωματική και πως τα παιδιά της είναι αρνητικά στον ιό. The post Κοροναϊός: Θετική η Φαίη Σκορδά - Το ανακοίνωσε στο instagram appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορωνοϊός - Η Φαίη Σκορδά θετική στον Covid-19

Ο κορωνοϊός έπληξε τη Φαίη Σκορδά - Το ανακοίνωσε στο Instagram

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Κορωνοϊός – Η Φαίη Σκορδά θετική στον Covid-19

Lamianow.gr Κορωνοϊός – Η Φαίη Σκορδά θετική στον Covid-19 Θετική στον κορωνοϊό είναι η Φαίη Σκορδά, που έκανε την εξέταση μετά από πληροφορίες ότι άτομα του περιβάλλοντός της ήρθαν σε επαφή με ασθενείς. Η παρουσιάστρια διαγνώστηκε ότι έχει κορωνοΪό, ωστόσο οι εξετάσεις των παιδιών της βγήκαν αρνητικές. Όπως διευκρίνισε, είναι ασυμπτωματική και παραμένει στο σπίτι της. Η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε στο Instagram: «Αγαπημένοι μου, […] Κορωνοϊός – Η Φαίη Σκορδά θετική στον Covid-19 Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Κορονοϊός – Η Φαίη Σκορδά θετική στον Covid-19

Το ανακοίνωσε στο Instagram The post Κορονοϊός – Η Φαίη Σκορδά θετική στον Covid-19 appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Κορονοϊός: Θετική στον ιό η Φαίη Σκορδά - Το ανακοίνωσε στο instagram

Τα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα μας αυξάνονται συνεχώς με ταχύτατους ρυθμούς. Ανάμεσα σε αυτά βρίσκονται και Έλληνες celebrities αφού μετά τη Χριστίνα Μπόμπα και η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως είναι θετική στον κορονοϊό.H Φαίη Σκορδά ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι έκανε το τεστ και βγήκε θετική στον κορονοϊό. Παράλληλα, σημείωσε ότι είναι εντελώς ασυμπτωματική και πως τα παιδιά της είναι αρνητικά στον ιό. «Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορονοϊό. Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς, αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου.Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφε

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Κορωνοϊός: Θετική και η Φαίη Σκορδά [Εικόνα]

Θετική στον κορωνοϊό είναι και η Φαίη Σκορδά, όπως ανακοίνωσε μέσω της προσωπικής της σελίδας στο instagram. «Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορονοϊό. Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς,αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου. Τα παιδιά είναι […]

Διαβάστε το στο topnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει