Σπύρος Παπαδόπουλος για τον καρκίνο: «Ο γιατρός μου μού το είπε λίγο χοντρά»
08:03 - 10/03/2020
Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» το βράδυ της Δευτέρας, βρέθηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος...
The post Σπύρος Παπαδόπουλος για τον καρκίνο: «Ο γιατρός μου μού το είπε λίγο χοντρά» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για την μάχη με τον καρκίνο: Μου το παν λίγο «χοντρά»
Για τη μάχη που είχε δώσει με τον καρκίνο, μίλησε ο γνωστός παρουσιαστής: «Ο καρκίνος την δουλειά του κι εγώ την δικιά μου»
Διαβάστε το στο lifo.grΟ Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για την μάχη με τον καρκίνο: Μου το παν λίγο “χοντρά”
Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίων βρέθηκε χθες ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Ο δημοφιλής παρουσιαστής μίλησε για όλα: για την σχέση του με τη θρησκεία, τους Απαράδεκτους αλλά και τον καρκίνο. «Θαυμάζω και καταλαβαίνω τους ανθρώπους που πιστεύουν και τους καταλαβαίνω πολύ, αλλά μέχρι εκεί. Πιστεύοντας μπορούμε να φτιάξουμε κόσμους και να γίνουμε καλύτεροι» υποστήριξε. […]
Διαβάστε το στο irafina.grΑποκαλύψεις του Σπύρου Παπαδόπουλου για τον καρκίνο και τις μέρες του σε μοναστήρια
Για την μάχη του με τον καρκίνο αλλά και τις ημέρες της φτώχειας μίλησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου. Ο δημοφιλής ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι έμεινε για μήνες σε μοναστήρι ενώ αναφέρθηκε και στη μάχη του με τον καρκίνο «Δεν σοκαρίστηκα, όταν έμαθα για […]
Διαβάστε το στο