Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Αυτή τη στιγμή είμαι πολιτικά ορφανή, δεν με αντιπροσωπεύει κανείς»

09:12 - 30/03/2025

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, «Weekenders», που την συνάντησε σε βραδινή της έξοδο. Αρχικά, η ίδια ρωτήθηκε για την απουσία της από τη δημόσια σφαίρα: «Υπάρχουν άνθρωποι που υπηρετούν την τηλεόραση και δεν θέλουν γνώμες σαν τη δική μου. Οπότε, όπου έχω ευκαιρία, ασκώ κριτική. Δεν απαξιώνω κανένα κανάλι, […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Σπαγγέτι με μελιτζάνες

Δίκη Μαραντίνη – Χρηστίδου: Η κατάθεση του Σταματόπουλου που «καίει» τον τραγουδιστή! Το περιστατικό με το παιδί στο νοσοκομείο

Αθηνά Οικονομάκου: Έστειλε εξώδικο στη σύντροφο του Φίλιππου Μιχόπουλου, Κωνσταντίνα Ευριπίδου – Τι συνέβη;

Θείοι Θοδωρή Μαραντίνη για τη δικαστική διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου – «Να πούμε και για τη βάπτιση; Εκεί θα γίνει πάταγος»

Esquire Taste Awards 2025 – Ιωάννα Μαλέσκου: Η σικάτη εμφάνιση της παρουσιάστριας με κοστούμι

Κωνσταντίνος Βασάλος για Χριστοπούλου-Παπαγεωργίου: «Είναι στενάχωρο να τις βλέπεις να καταλήγουν σε αυτό το σημείο για τα λεφτά»