Ρούλα Πισπιρίγκου: Ένοχη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας – Για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή

07:36 - 18/03/2025

Την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας αποφάσισε το δικαστήριο, το πρωί της Τρίτης (18.3.25). Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ... To άρθρο Ρούλα Πισπιρίγκου: Ένοχη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας – Για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Στην αναμονή ο Τραμπ: Ο Πούτιν καθυστερεί την τηλεφωνική επικοινωνία τους

Σάρα Πόικοβσκα: Καθηγήτρια μουσικής με συμμετοχή στη Eurovision ανάμεσα στα θύματα της πρωτοφανούς τραγωδίας – «Πέθανε κάνοντας αυτό που αγαπούσε»

Βέροια: Χαμός στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου – «Θα σου αστράψω μία»

Καμπάνα: Tο πράσινο φως για τα «Παιχνίδια Εκδίκησης», η δικαίωση για Αρναούτογλου, η επιστροφή της «Ωραίας Ελένης» και το μπέρδεμα για Αναστασοπούλου

Πολεμικό Ναυτικό: Εντυπωσίασε φίλους κι «εχθρούς» στην μεγαλύτερη ανθυποβρυχιακή άσκηση του ΝΑΤΟ

Τηλεφωνική επικοινωνία Κυριάκου Μητσοτάκη – Κιρ Στάρμερ για την Ουκρανία – «Θετικό βήμα η πρόταση για εκεχειρία»