Έλενα Χριστοπούλου για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έχω πέσει από τα σύννεφα, έχω σοκαριστεί

23:01 - 20/03/2025

Η ρήξη στις σχέσεις ανάμεσα στην Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, δεδομένης της στενής σχέσης (επαγγελματικής και προσωπικής) των ... To άρθρο Έλενα Χριστοπούλου για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έχω πέσει από τα σύννεφα, έχω σοκαριστεί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Μίλτος Τεντόγλου και Εμμανουήλ Καραλής έκαναν την πρώτη τους προπόνηση στην Κίνα

Ο Μπάρον Τραμπ έκλεισε τα 19 και ο Ντόναλντ Τραμπ επαίνεσε το μυαλό που έχει για μπίζνες: «Είναι ένα πολυ έξυπνο παιδί»

Βόλος: «Δεχόμουν απειλές ότι θα με βιάσουν και θα μες σκοτώσουν» είπε η 35χρονη που λήστεψε βενζινάδικο

Ο Μασκ λέει στους υπαλλήλους της Tesla να κρατήσουν τις μετοχές τους μετά την πτώση κατά 50%

Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» οι δρόμοι της Αθήνας απόγευμα Παρασκευής – Προβλήματα σε Κηφισό και Αττική Οδό

O Εμμανουήλ Καραλής τα δίνει όλα για το μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα: Η ώρα του τελικού του επί κοντώ και το κανάλι που θα τον μεταδώσει