Κόκκινες φακές με πορτοκάλι & τζίντζερ

08:02 - 13/03/2025

Οι κόκκινες φακές πρωταγωνιστούν πλέον σε πολλές συνταγές, καθώς είναι πλούσιες σε πρωτεΐνες και έχουν σημαντικές ποσότητες βιταμίνης Β, σιδήρου, μαγνησίου και ψευδαργύρου. Είναι πολύ σημαντικές όσον αφορά την υγεία του μικροβιώματος, ενώ κρατούν σε καλή ισορροπία τον γλυκαιμικό δείκτη του αίματος. Περιέχουν ανθεκτικό άμυλο που καθυστερεί σημαντικά την αποθήκευση του υδατάνθρακα, ενώ παράλληλα είναι πηγή πολύ καλών προβιοτικών που «ταΐζουν» το μικροβίωμα, βοηθώντας έτσι στην πρόληψη ασθενειών του πεπτικού και γαστρεντερικού συστήματος. Υλικά (3 μερίδες) Εκτέλεση Διατροφική αξία ανά μερίδα * Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η στιγμή που ο βουλευτής της «Νίκης» βανδαλίζει τα έργα τέχνης στην Εθνική Πινακοθήκη

«Στις 15 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή, δεν ψωνίζουμε!» – Τα αιτήματα της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας

Δύο Έλληνες και Μορόν κλείνει η ΑΕΚ – Φούντας για μεγάλη ελληνική ομάδα

Σε εξέλιξη η επιχείρηση για την κατάσβεση της φωτιάς στον Αποκόρωνα Χανίων – Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις

Κυκλώματα αρχαιοκάπηλων «ξηλώνει» στη Μακεδονία η ΕΛ.ΑΣ. – Τουλάχιστον 20 προσαγωγές από το πρωί

Απέχει από τη διαδικασία ορκωμοσίας του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, Κ. Τασούλα, η Πλεύση Ελευθερίας