Ποιες τροφές μειώνουν τον κίνδυνο κατάθλιψης και αλτσχάιμερ

17:03 - 14/02/2025

Μια πρόσφατη έρευνα υπογραμμίζει τη σημασία της διατροφής στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης κατάθλιψης και νόσου Αλτσχάιμερ. Η μελέτη αναδεικνύει ότι η κατανάλωση τροφών πλούσιων σε αντιοξειδωτικά, φλαβονοειδή και ω-3 λιπαρά οξέα μπορεί να συμβάλλει στην προστασία του εγκεφάλου και στη βελτίωση της διάθεσης. Αντιοξειδωτικά και φλαβονοειδή Τα φρούτα και τα λαχανικά, ιδιαίτερα τα μούρα, τα εσπεριδοειδή […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Δόμνα Μιχαηλίδου: «Αναρωτιόντουσαν πώς μπορεί να είμαι υπουργός, αφού είμαι 6 μηνών έγκυος»

Παρασκευή Κερασιώτη: «Το μόντελινγκ έχει σταματήσει για μένα, είναι κάτι που με στενοχωρεί πολύ»

6 ερωτήσεις για να έρθεις πιο κοντά στο παιδί σου

Ποια γυμναστική σου ταιριάζει με βάση το σωματότυπό σου

Καρπούζι: Γιατί κάνει καλό στην υγεία σου

Ευγενία Νιάρχου: Το φωτογραφικός άλμπουμ από τα γενέθλιά της στο Σαιν-Τροπέ