Ποιες τροφές μειώνουν τον κίνδυνο κατάθλιψης και αλτσχάιμερ

17:03 - 14/02/2025

Μια πρόσφατη έρευνα υπογραμμίζει τη σημασία της διατροφής στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης κατάθλιψης και νόσου Αλτσχάιμερ. Η μελέτη αναδεικνύει ότι η κατανάλωση τροφών πλούσιων σε αντιοξειδωτικά, φλαβονοειδή και ω-3 λιπαρά οξέα μπορεί να συμβάλλει στην προστασία του εγκεφάλου και στη βελτίωση της διάθεσης. Αντιοξειδωτικά και φλαβονοειδή Τα φρούτα και τα λαχανικά, ιδιαίτερα τα μούρα, τα εσπεριδοειδή […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Μάρκος Σεφερλής: Η “σπόντα” στις πρωινές εκπομπές – «Ο κόσμος θα κρίνει αν οι ζώνες έχουν τοξικότητα»

Κώστας Μαρτάκης: «Εκείνο το βράδυ με πήραν ο πατέρας μου και η μητέρα μου τρομοκρατημένοι…»

Κουνέλι: Περίεργες συμπεριφορές που μας «επικοινωνούν» τις επιθυμίες τους

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Ταξίδι στο Μαρόκο με τις κόρες τους

Δημιούργησε το δικό σου σπα στο σπίτι σου!

7 ιδέες για να απογειώσεις το γραφείο του σπιτιού σου