Ποιες τροφές μειώνουν τον κίνδυνο κατάθλιψης και αλτσχάιμερ
17:03 - 14/02/2025
Μια πρόσφατη έρευνα υπογραμμίζει τη σημασία της διατροφής στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης κατάθλιψης και νόσου Αλτσχάιμερ. Η μελέτη αναδεικνύει ότι η κατανάλωση τροφών πλούσιων σε αντιοξειδωτικά, φλαβονοειδή και ω-3 λιπαρά οξέα μπορεί να συμβάλλει στην προστασία του εγκεφάλου και στη βελτίωση της διάθεσης. Αντιοξειδωτικά και φλαβονοειδή Τα φρούτα και τα λαχανικά, ιδιαίτερα τα μούρα, τα εσπεριδοειδή […]
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr