Ξέσπασε ο Γιώργος Τσαλίκης κατά Breakfast@Star και Super Κατερίνα – «Είμαι 50 δεν μου λέει κανείς τι να κάνω»

17:18 - 27/11/2024

Την ενόχλησή του εξέφρασε ο Γιώργος Τσαλίκης μετά τον τρόπο που σχολίασαν οι εκπομπές Breakfast @Star και Super Κατερίνα τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με τα σχόλιά του για την Αθηνά Οικονομάκου. Ο γνωστός τραγουδιστής στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star ανέφερε ότι τα σχόλιά του για την Αθηνά Οικονομάκου ήταν στα πλαίσια του ρόλου ... Περισσότερα To άρθρο Ξέσπασε ο Γιώργος Τσαλίκης κατά Breakfast@Star και Super Κατερίνα – «Είμαι 50 δεν μου λέει κανείς τι να κάνω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Έτοιμος ο Εβάν Φουρνιέ

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη συγκινήθηκε όταν είδε το νέο video clip του Χρήστου Μάστορα

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ και ο Γιάννης Σαρακιώτης: Από αύριο θα είμαι ανεξάρτητος βουλευτής – Νιώθω πολιτικά άστεγος

Champions League live: Προηγείται ο Ερυθρός Αστέρας απέναντι στην Στουργκάρδη - «Λευκή» ισοπαλία ανάμεσα σε Στουρμ Γκρατς και Τζιρόνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-3: Στον τελικό του League Cup στο βόλεϊ οι Πειραιώτες

Λουτσέσκου για το Ρίγα – ΠΑΟΚ: Να κάνουμε την επανεκκίνηση στην Ευρώπη, όπως συνέβη στο πρωτάθλημα