Ψητά αχλάδια με γκοργκοντζόλα
11:12 - 21/11/2024
Τα αχλάδια είναι φρούτα εποχής κι αν θέλεις να ενθουσιάσεις τους καλεσμένους σου θα τα συνδυάσεις με μαρμελάδα και γκοργκοντζόλα! Υλικά 3 ώριμα αχλάδια 6 κ.γ. μαρμελάδα βύσσινο ή φράουλα 100 γρ. γκοργκοντζόλα 50 γρ. πεκάν θυμάρι μέλι ελαιόλαδο Εκτέλεση Προθερμαίνεις τον φούρνο στους 180 βαθμούς Πλένεις καλά τα αχλάδια τα κόβεις στην μέση και […]
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr