Γιώργος Χατζηπαύλου: Άφησα τη δουλειά μου σε διαφημιστική για να ασχοληθώ με τo stand up comedy

07:27 - 21/11/2024

Το βράδυ της Τετάρτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε τον Γιώργο Χατζηπαύλου, τον γνωστό stand up comedian σε μια απολαυστική συνέντευξη. Μέσα σε όλα ο Γιώργος Χατζηπαύλου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την στιγμή που αντιλήφθηκε πως θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το εν λόγω είδος και πήρε την απόφαση να αφήσει την προηγούμενη του δουλειά ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Χατζηπαύλου: Άφησα τη δουλειά μου σε διαφημιστική για να ασχοληθώ με τo stand up comedy δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Γιατί η ΕΚΤ πήγε από τα PIIGS στα  PIIGKSSS (!) και ανοίγει την πίσω πόρτα για τα ευρω-ομόλογα του πολέμου

Τροχαίο με έναν νεκρό στο κέντρο της Αθήνας – Τον παρέσυρε αυτοκίνητο

Ο Κρις Μίντλετον βρίσκεται λίγο πριν την επιστροφή του στους αγώνες των Μιλγουόκι Μπακς

Ρωσικό ΥΠΕΞ: Είμαστε ανοιχτοί σε συνομιλίες για την Ουκρανία, στη βάση ρεαλιστικής πρότασης

Πιτ Χέγκσεθ: Η έκθεση της αστυνομίας για την υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης του εκλεκτού του Τραμπ για το Άμυνας

Σερέλης για το Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός: «Δεν έχω ξεχάσει να είμαι προπονητής – Κλειδί το αμυντικό μας ριμπάουντ»