Σερέλης για το Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός: «Δεν έχω ξεχάσει να είμαι προπονητής – Κλειδί το αμυντικό μας ριμπάουντ»

09:18 - 21/11/2024

Ο Χρήστος Σερέλης δήλωσε έτοιμος να κοουτσάρει τον Παναθηναϊκό στο ματς στην έδρα της Ζαλγκίρις, ενώ σχολίασε και το “δυνατό” σημείο των Λιθουανών. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το βράδυ της Παρασκευής (22.11.2024, 20:00, Newsit.gr) τη Ζάλγκιρις στη Λιθουανία για την 11η αγωνιστική στη Euroleague, με τον Χρήστο Σερέλη ν’ αναλαμβάνει να εκτελέσει καθήκοντα πρώτου προπονητή, λόγω ... Περισσότερα To άρθρο Σερέλης για το Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός: «Δεν έχω ξεχάσει να είμαι προπονητής – Κλειδί το αμυντικό μας ριμπάουντ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φωτιά στις τιμές του πετρελαίου βάζει ο φόβος για κλιμάκωση του πολέμου στην Ουκρανία

«Άνωθεν» εντολή στη Ζαχάροβα να μην σχολιάσει την εκτόξευση ICBM σε ζωντανή μετάδοση – «Μην πεις τίποτα για την επίθεση»

Η Ρωσία ισχυρίζεται ότι κατέρριψε δυο βρετανικούς πυραύλους Storm Shadow από την Ουκρανία

Tσιάρας: Στο Υπουργικό Συμβούλιο της Δευτέρας θα παρουσιαστεί η ρύθμιση για τα κόκκινα αγροτικά δάνεια

Πάνω από 77.000 συνταξιούχοι ωφελούνται από τη νέα ρύθμιση για τις Εισφορές Αλληλεγγύης

Η viral μπουνιά του Τζον Πρέσκοτ σε διαδηλωτή που του πέταξε αυγό και προκάλεσε σκάνδαλο