Τρύφωνας Σαμαράς: «Ήμουν οριακά, πήγα και ήρθα» λέει για το πρόβλημα που τον έστειλε στο χειρουργείο

08:45 - 20/11/2024

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μιλάει για την περιπέτεια υγείας που έζησε τις τελευταίες μέρες. Αντί για το ταξίδι που είχε προγραμματίσει, βρέθηκε στο χειρουργείο. Για τις πολύ κρίσιμες ώρες που βίωσε φτάνοντας λίγο πριν τον θάνατο μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο γνωστός κομμωτής υπέστη όπως ανέφερε, περισφιγμένη βουβωνοκήλη και λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του ... Περισσότερα To άρθρο Τρύφωνας Σαμαράς: «Ήμουν οριακά, πήγα και ήρθα» λέει για το πρόβλημα που τον έστειλε στο χειρουργείο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Τραμπ: «Ο πόλεμος στην Ουκρανία δε θα είχε ξεκινήσει αν ήμουν πρόεδρος» – Τι αποκάλυψε για το τηλεφώνημα με τον Πούτιν

Βόρεια Μακεδονία: Διαδηλώσεις για την τραγωδία στο Κότσανι – Στον ουρανό 59 μαύρα μπαλόνια στη μνήμη των θυμάτων

Γερμανία: Τι σημαίνει η ψήφιση της χαλάρωσης του φρένου χρέους για τη Γερμανία και την Ευρώπη

Παγκόσμιο κλειστού στίβου: Η ελληνική αποστολή αναχωρεί το βράδυ της Τετάρτης για την Κίνα

«Μικροψυχία και αμηχανία» καταλογίζει η κυβέρνηση σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για την προανακριτική

Καιρός: Ξεκίνησε η επέλαση του χιονιά – Πού χρειάζονται αλυσίδες