Ξέσπασε σε λυγμούς η σύζυγος του Δημήτρη Σούρα: «Προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου»

08:30 - 20/11/2024

Ο γνωστός ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας έφυγε από τη ζωή μετά από μικροβιακή μόλυνση σε ηλικία 72 ετών. Η σύζυγός του, Ελένη Μαρούδα μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ANT1 και ξέσπασε σε κλάματα για τον θάνατο του αγαπημένου της άντρα. «Τον αγαπούσαν όλοι και αυτός αγαπούσε, ήταν παρών για όλους», είπε αρχικά η Έλενα Μαρούδα, […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Δημήτρη Σούρα 15 μέρες πριν από τον θάνατό του

Ariana Grande: Με Ralph Lauren δημιουργία έκανε τη διαφορά στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας

Κυριάκος Κυανός για τη μάχη του με τον καρκίνο: «Το πέρασα δυο φορές, φοβήθηκα για τη ζωή μου»

Ντόρα Δούμα: Συντετριμμένη η κολλητή φίλη του Δημήτρη Σούρα με τον θάνατό του – «Δε το χωράει το μυαλό μου»

Γιώργος Μανίκας: Νέες αποκαλύψεις για τη σχέση του με την Μιράντα Πατέρα – Το ταξίδι στο εξωτερικό και η μετακόμιση

Ματίνα Παγώνη: Η αποκάλυψη για τον αιφνίδιο θάνατο του Δημήτρη Σούρα από χρυσίζοντα σταφυλόκοκκο