Ματίνα Παγώνη: Η αποκάλυψη για τον αιφνίδιο θάνατο του Δημήτρη Σούρα από χρυσίζοντα σταφυλόκοκκο

07:48 - 20/11/2024

H Ματίνα Παγώνη εμφανίστηκε στην εκπομπή Happy Day το πρωινό της Τετάρτης (20/11) και αναφέρθηκε στη βακτηριακή λοίμωξη που στέρησε τη ζωή στον γνωστό ψυχίατρο, Δημήτρη Σούρα. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ είπε αρχικά: «Ήταν ένας γλυκός άνθρωπος και πολύ καλός ψυχίατρος, είχε βοηθήσει πολύ κόσμο. Εμείς ως γιατροί αντιμετωπίζουμε τέτοια περιστατικά καθημερινά. Ήταν μία βακτηριακή […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Δημήτρη Σούρα 15 μέρες πριν από τον θάνατό του

Ariana Grande: Με Ralph Lauren δημιουργία έκανε τη διαφορά στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας

Κυριάκος Κυανός για τη μάχη του με τον καρκίνο: «Το πέρασα δυο φορές, φοβήθηκα για τη ζωή μου»

Ντόρα Δούμα: Συντετριμμένη η κολλητή φίλη του Δημήτρη Σούρα με τον θάνατό του – «Δε το χωράει το μυαλό μου»

Γιώργος Μανίκας: Νέες αποκαλύψεις για τη σχέση του με την Μιράντα Πατέρα – Το ταξίδι στο εξωτερικό και η μετακόμιση

Ξέσπασε σε λυγμούς η σύζυγος του Δημήτρη Σούρα: «Προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου»