Χάρης Ρώμας για γνωστό συνάδελφό του: «Μου είπε ότι εσύ ήσουν νόστιμο παιδάκι, τώρα έχεις γίνει βόιδι»

08:50 - 13/11/2024

Η κάμερα του Happy Day και η δημοσιογράφος Χριστιάνα Κοχλατζή παρευρέθηκαν στη συνέντευξη Τύπου για την παράσταση Matilda. Εκεί ο […] The post Χάρης Ρώμας για γνωστό συνάδελφό του: «Μου είπε ότι εσύ ήσουν νόστιμο παιδάκι, τώρα έχεις γίνει βόιδι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χάρης Ρώμας: Γνωστός συνάδελφος μου είπε «εσύ ήσουν νόστιμο παιδάκι, τώρα έχεις γίνει βόδι»

Όταν έζησα για ένα διάστημα με αυτά τα 13 παραπάνω κιλά, έφαγα φοβερό bullying, αποκάλυψε ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: Παρενέβη στην πρωινή εκπομπή του Open και άφησε άφωνους τους παρουσιαστές

Χάρης Ρώμας για γνωστό συνάδελφό του: «Μου είπε ότι εσύ ήσουν νόστιμο παιδάκι, τώρα έχεις γίνει βόιδι»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ξέρω ότι η πεθερά αγαπά την Κατερίνα Καινούργιου και την εγκρίνει»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ήρθε, μου χάιδεψε την κοιλίτσα και μού είπε «με το καλό»

Σάσα Μπάστα: «Δεν ήμουν και το καλύτερο κορίτσι, έστειλα πονηρές φωτογραφίες στον σύζυγό μου για να μη με ξεχνά»

Κατερίνα Καραβάτου: «Όταν πήγα στον ειδικό, κατάλαβα πως είχα ήδη κάνει ένα μεγάλο βήμα αυτοπροστασίας»