Σάσα Μπάστα: «Δεν ήμουν και το καλύτερο κορίτσι, έστειλα πονηρές φωτογραφίες στον σύζυγό μου για να μη με ξεχνά»
08:32 - 14/11/2024
Την Σάσα Μπάστα συνάντησε η κάμερα του Happy Day και απάντησε για τις πονηρίες φωτογραφίες που στέλνει στον σύζυγό της […]
The post Σάσα Μπάστα: «Δεν ήμουν και το καλύτερο κορίτσι, έστειλα πονηρές φωτογραφίες στον σύζυγό μου για να μη με ξεχνά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σάσα Μπάστα: "Έστειλα πονηρές φωτογραφίες στον σύζυγό μου για να μη με ξεχνά"
«Σήμερα ξύπνησε και μου είπε ότι σε είδα στον ύπνο μου και πολλά γελάκια. Λέω, εντάξει, καλά πήγε αυτό», δήλωσε η Σάσα Μπάστα μπροστά στην κάμερα - Δείτε το βίντεο με όσα είπε η τραγουδίστρια
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΗ Σάσα Μπάστα αποκαλύπτει: «Στέλνω πονηρές φωτογραφίες στον άντρα μου»
Η Σάσα Μπάστα έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day και αποκάλυψε πως στέλνει πονηρές φωτογραφίες στον σύζυγό της, Δημήτρη Κουσαθανά ενώ αναφέρθηκε και στις συνομιλίες που κάνουν. «Μην πάρεις το κινητό μου και δεις τις συνομιλίες μας. Δεν είναι πολύ κόσμιες. Πολλές φορές είναι πολύς ο καιρός που κάνουμε να βρεθούμε. Είχα να τον […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr