Σάσα Μπάστα: «Δεν ήμουν και το καλύτερο κορίτσι, έστειλα πονηρές φωτογραφίες στον σύζυγό μου για να μη με ξεχνά»

08:32 - 14/11/2024

Την Σάσα Μπάστα συνάντησε η κάμερα του Happy Day και απάντησε για τις πονηρίες φωτογραφίες που στέλνει στον σύζυγό της […] The post Σάσα Μπάστα: «Δεν ήμουν και το καλύτερο κορίτσι, έστειλα πονηρές φωτογραφίες στον σύζυγό μου για να μη με ξεχνά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σάσα Μπάστα: "Έστειλα πονηρές φωτογραφίες στον σύζυγό μου για να μη με ξεχνά"

«Σήμερα ξύπνησε και μου είπε ότι σε είδα στον ύπνο μου και πολλά γελάκια. Λέω, εντάξει, καλά πήγε αυτό», δήλωσε η Σάσα Μπάστα μπροστά στην κάμερα - Δείτε το βίντεο με όσα είπε η τραγουδίστρια

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Η Σάσα Μπάστα αποκαλύπτει: «Στέλνω πονηρές φωτογραφίες στον άντρα μου»

Η Σάσα Μπάστα έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day και αποκάλυψε πως στέλνει πονηρές φωτογραφίες στον σύζυγό της, Δημήτρη Κουσαθανά ενώ αναφέρθηκε και στις συνομιλίες που κάνουν. «Μην πάρεις το κινητό μου και δεις τις συνομιλίες μας. Δεν είναι πολύ κόσμιες. Πολλές φορές είναι πολύς ο καιρός που κάνουμε να βρεθούμε. Είχα να τον […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αρχελάου 5: Δεν είναι προετοιμασμένη γι’ αυτό που θα συμβεί

Cash or Trash: «Έχεις σχιζοφρένεια, μην μας σκοτώσεις, φύγε από δω… μου λένε επειδή έχω διπολική διαταραχή»

Ανθή Βούλγαρη: «Συμβαίνει αυτό που έχετε καταλάβει όλοι, δεν το λέγαμε από την αρχή για ευνόητους λόγους»

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για την περιπέτεια με τον καρκίνο: «Υπέφερα μαρτυρικά με απίστευτους πόνους»

Χρήστος Θηβαίος: «Με πολύ μεγάλη χαρά θα παίξω στην κιθάρα ένα τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη»

Grand Hotel: Η Ελένη βρίσκει τον Νικόλα αναίσθητο στη σάλα του ξενοδοχείου