Μαρία Φιλίππου: «Άρχισε να λέω «τι έχω», κόπηκαν τα πόδια μου και ζαλιζόμουν»

15:41 - 11/11/2024

Η Μαρία Φιλίππου σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», μεταξύ άλλων μιλά για τη […] The post Μαρία Φιλίππου: «Άρχισε να λέω «τι έχω», κόπηκαν τα πόδια μου και ζαλιζόμουν» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Φιλίππου: «Όταν έφυγε ο γιος μου από το σπίτι, μου κόπηκαν τα πόδια και ζαλιζόμουν»

«Έπαθα μεγάλη ζημιά αλλά δεν το είχα συνειδητοποιήσει», εξομολογήθηκε η Μαρία Φιλίππου. Για τη στιγμή που έφυγε ο μεγάλος της γιος από το σπίτι τους, μίλησε μεταξύ άλλων, η Μαρία Φιλίππου στη συνέντευξη που έδωσε σήμερα το πρωί (11.11.2024) στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον». «Έπαθα μεγάλη ζημιά αλλά δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Όταν έφυγε ο ... Περισσότερα To άρθρο Μαρία Φιλίππου: «Όταν έφυγε ο γιος μου από το σπίτι, μου κόπηκαν τα πόδια και ζαλιζόμουν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μαρία Φιλίππου: «Ένιωθα ότι κόπηκαν τα πόδια μου»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» η Μαρία Φιλίππου τη Δευτέρα 11/11. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο σύνδρομο της άδειας φωλιάς, όταν ο γιος της έφυγε από το σπίτι. «Έπαθα μεγάλη ζημιά, αλλά δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Όταν έφυγε ο μεγάλος μου γιος, άρχισα ξαφνικά να λέω […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μαρία Φιλίππου: «Μου κόπηκαν τα πόδια και ζαλιζόμουν, άρχισε να σωματοποιείται αυτό που ένιωθα»

Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Φιλίππου τη Δευτέρα 11/11. Η γνωστή ηθοποιός, To άρθρο Μαρία Φιλίππου: «Μου κόπηκαν τα πόδια και ζαλιζόμουν, άρχισε να σωματοποιείται αυτό που ένιωθα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αρχελάου 5: Μια συνταρακτική αποκάλυψη σχετικά με το παρελθόν της Λαμπρινής

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN.

Παραλία: Ο Τόμι αισθάνεται πιεσμένος από τις απαιτήσεις στο ξενοδοχείο

Maestro – 3ος κύκλος: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δημιούργησε ό,τι πιο ολοκληρωμένο έχουμε δει μέχρι σήμερα στην ελληνική μυθοπλασία

Ηλέκτρα: Η Μερόπη δίνει στον Κυριάκο ένα πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο

Έξαλλος ο Πέτρος Τατσόπουλος στο Πρωινό με τον Ανδρέα Καραγιάννη: «Είναι καραγκιόζης και απατεώνας»