Γιάννης Τσορτέκης: «Η ζωή μου πια έχει εμπλουτιστεί με μια ανατροφοδοτική αναγνώριση έξω»
21:42 - 10/11/2024
Με αφορμή τη συνέχιση της παράστασης με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και την Αλεξάνδρα Αϊδίνη, ο Γιάννης Τσορτέκης έδωσε συνέντευξη στην κάμερα […]
The post Γιάννης Τσορτέκης: «Η ζωή μου πια έχει εμπλουτιστεί με μια ανατροφοδοτική αναγνώριση έξω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Τσορτέκης: «Η ζωή μου πια έχει εμπλουτιστεί με μια ανατροφοδοτική αναγνώριση έξω»
Με αφορμή τη συνέχιση της παράστασης με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και την Αλεξάνδρα Αϊδίνη, ο Γιάννης Τσορτέκης έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τη δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη το μεσημέρι της Κυριακής στον Alpha. Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε τόσο για τη διαχείριση της αναγνωρισιμότητας όσο και για τη σχέση με την κορούλα του. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Τσορτέκης εξομολογήθηκε αρχικά πως «και το «Maestro» και το σίριαλ «Αυτή η νύχτα μένει» είναι δυο πολύ σημαντικοί σταθμοί και οι άνθρωποι το αναγνωρίζουν αυτό. Μέχρι πριν από αυτές τις δυο σειρές, συνέβαινε μια φυσιολογική ζωή. Τώρα έχει εμπλουτιστεί από μια αναγνώριση από τους ανθρώπους
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr