Πέτρος Φιλιππίδης: Παρών στο Εφετείο για τις δυο απόπειρες βιασμού

21:15 - 10/11/2024

Ενώπιον της δικαιοσύνης θα βρεθεί ξανά ο Πέτρος Φιλιππίδης αύριο, Δευτέρα 11 Νοεμβρίου. Ο δημοφιλής ηθοποιός θα δώσει το παρών […] The post Πέτρος Φιλιππίδης: Παρών στο Εφετείο για τις δυο απόπειρες βιασμού appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέτρος Φιλιππίδης: Σήμερα η δίκη στο Εφετείο για τις δυο απόπειρες βιασμών σε βάρος γυναικών συναδέλφων του

Σε πρώτο βαθμό ο ηθοποιός είχε κριθεί αθώος λόγω αμφιβολιών από την πρώτη και βαρύτερη κατηγορία που αντιμετώπιζε αρχικά, αυτή του βιασμού κατ’ εξακολούθηση σε βάρος επίσης γυναίκας συναδέλφου του

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: Στο Εφετείο για τις δύο απόπειρες βιασμών - Δεν έκανε δηλώσεις κατά την είσοδό του

"Ο Πέτρος Φιλιππίδης πιστεύει ότι θα δώσει τη μάχη του για μια ακόμα φορά για να αποτινάξει όλες τις ψεύτικες κατηγορίες από πάνω του", επισήμανε ο συνήγορος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ξεκινά σε δεύτερο βαθμό η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για τις δύο απόπειρες βιασμού

Για σήμερα, Δευτέρα (11.11.24) είναι προγραμματισμένη η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών για τις υποθέσεις απόπειρας βιασμού για τις οποίες πρωτοδίκως έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών. Ο Πέτρος Φιλιππίδης πρωτόδικα καταδικάστηκε για δύο απόπειρες βιασμού και αθωώθηκε ομόφωνα για την κατηγορία του βιασμού κατ´ εξακολούθηση. Το πρωτόδικο δικαστήριο, χωρίς ... Περισσότερα To άρθρο Ξεκινά σε δεύτερο βαθμό η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για τις δύο απόπειρες βιασμού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

«Είμαι αθώος» λέει ο Πέτρος Φιλιππίδης - Διακόπηκε η δίκη στο Εφετείο για τις 5 Δεκεμβρίου

Σε διακοπή οδηγήθηκε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για δύο απόπειρες βιασμού στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο  Αθηνών, σήμερα Δευτέρα (11.11.24). Τη διακοπή της δίκης ζήτησε ο δικηγόρος της μίας εκ των δύο γυναικών που έχουν καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη καθώς όπως είπε η εντολέας του είναι ασθενής και δεν μπορούν να νομιμοποιηθούν. Το αίτημα τους ... Περισσότερα To άρθρο «Είμαι αθώος» λέει ο Πέτρος Φιλιππίδης - Διακόπηκε η δίκη στο Εφετείο για τις 5 Δεκεμβρίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Πέτρος Φιλιππίδης: Ξεκινά σήμερα σε δεύτερο βαθμό η δίκη για τις δύο απόπειρες βιασμού

Ο Πέτρος Φιλιππίδης πρωτόδικα καταδικάστηκε για δύο απόπειρες βιασμού και αθωώθηκε ομόφωνα για την κατηγορία του βιασμού κατ´ εξακολούθησηΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Στο Εφετείο για τις δυο απόπειρες βιασμού ο Πέτρος Φιλιππίδης

Στο εδώλιο του Εφετείου κάθεται σήμερα ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορούμενος για δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος γυναικών συναδέλφων του. Είκοσι, περίπου, μήνες μετά την καταδίκη του σε πρώτο βαθμό σε κάθειρξη 8 ετών, με αναστολή, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης καλείται και πάλι να δώσει εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης. Ο Πέτρος Φιλιππίδης πρωτόδικα, τον Φεβρουάριο του 2023, είχε κριθεί αθώος λόγω αμφιβολιών από την πρώτη και βαρύτερη κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση που αντιμετώπιζε μετά από καταγγελία συναδέλφου του. Ωστόσο, οι δικαστές τον καταδίκασαν για τις δυο απόπειρες βιασμού τις οποίες θα βάλει στο «μικροσκόπιο» του το Μικτό Ορκωτό Εφετείο. Πρόκειται για μια υπόθεση που έγινε σύμ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: Στο Εφετείο σήμερα για τις δυο απόπειρες βιασμών συναδέλφων του

Σε πρώτο βαθμό ο ηθοποιός είχε κριθεί αθώος λόγω αμφιβολιών από την πρώτη και βαρύτερη κατηγορία που αντιμετώπιζε αρχικά, αυτή του βιασμού κατ’ εξακολούθηση σε βάρος επίσης γυναίκας συναδέλφου του

Διαβάστε το στο thebest.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: Διεκόπη για τις 5 Δεκεμβρίου η δίκη

Διεκόπη για τις 5 Δεκεμβρίου η δίκη του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς απουσίαζε η δεύτερη καταγγέλλουσα, λόγω ασθένειας. Η καταγγέλλουσα δεν είχε δώσει πληρεξούσιο στους δικηγόρους της ώστε να την… Πέτρος Φιλιππίδης: Διεκόπη για τις 5 Δεκεμβρίου η δίκη - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: Ξεκινά αύριο η δίκη στο Εφετείο – Ο ηθοποιός θα δώσει το «παρών»

Για αύριο Δευτέρα 11 Νοεμβρίου είχε αναβληθεί από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο η δίκη του Πέτρου To άρθρο Πέτρος Φιλιππίδης: Ξεκινά αύριο η δίκη στο Εφετείο – Ο ηθοποιός θα δώσει το «παρών» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ήρθε, μου χάιδεψε την κοιλίτσα και μού είπε «με το καλό»

Λευτέρης Ελευθερίου: «Δεν είχα φράγκο για να κάνω τις βαφτίσεις των παιδιών και τον γάμο μου, βοήθησαν τα πεθερικά μου»

Κατερίνα Κρέπη: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της έκανε πρόταση συνεργασίας στον αέρα

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «αναβίωσε» το παιχνίδι με τα τηλεφωνήματα και αυτό δεν… πήγε τόσο καλά

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Εάν μου το ζητούσε εκείνος, θα πολιτευόμουν μαζί του με μεγάλη μου χαρά»

Ρία Ελληνίδου: «Δεν παντρεύομαι, έχω δει τόσα χάλια που δεν θέλω να το κάνω»