Σπύρος Πετρουλάκης: «Ήμουν στο χείλος του γκρεμού και ήταν η καταστροφή μπροστά μου, χάθηκε όλο»
20:53 - 10/11/2024
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξης έδωσε ο Σπύρος Πετρουλάκης το απόγευμα της Κυριακής, όταν και βρέθηκε Τετ α Τετ […]
The post Σπύρος Πετρουλάκης: «Ήμουν στο χείλος του γκρεμού και ήταν η καταστροφή μπροστά μου, χάθηκε όλο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σπύρος Πετρουλάκης: «Ήμουν στο χείλος του γκρεμού και ήταν η καταστροφή μπροστά μου, χάθηκε όλο»
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξης έδωσε ο Σπύρος Πετρουλάκης το απόγευμα της Κυριακής, όταν και βρέθηκε Τετ α Τετ με τον Τάσο Τρύφωνος, στην Κυπριακή τηλεόραση. Ανάμεσα σε πολλά άλλα, μάλιστα, ο δημοφιλής συγγραφέας βιβλίων όπως ο «Σασμός» και το «Ναυάγιο» αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, στη σχέση με τη σύντροφο του καθώς και στην οικονομική του καταστροφή το 2009. Ειδικότερα, ο Σπύρος Πετρουλάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα πει πως όταν γνώρισα τη σύντροφο μου ήμουν στον πάτο με λυγισμένα χέρια και πόδια λόγω οικονομικής δυσκολίας και κατάστασης, το 2009. Παράλληλα με το γυμναστήριο είχα μια εταιρεία κατασκευής σπιτιών στην Κρήτη. Με την κρίση όμως την οικονομική, όπως ζήσατε κα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣπύρος Πετρουλάκης: «Ήμασταν στο χείλος του γκρεμού και ήταν η καταστροφή μπροστά μας»
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Σπύρος Πετρουλάκης το απόγευμα της Κυριακής στην εκπομπή Τετ α Τετ
To άρθρο Σπύρος Πετρουλάκης: «Ήμασταν στο χείλος του γκρεμού και ήταν η καταστροφή μπροστά μας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr