The Voice: «Είχα υποστεί μπούλινγκ στο σχολείο, έκανα κοπάνα γιατί δεν άντεχα άλλο να βιώνω αυτό το πράγμα»
00:01 - 10/11/2024
Με το πάθος για την μουσική και την πίστη στο όνειρο της βρέθηκε στο The Voice, το βράδυ του Σαββάτου, […]
The post The Voice: «Είχα υποστεί μπούλινγκ στο σχολείο, έκανα κοπάνα γιατί δεν άντεχα άλλο να βιώνω αυτό το πράγμα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
The Voice: «Είχα υποστεί μπούλινγκ στο σχολείο, έκανα κοπάνα γιατί δεν άντεχα άλλο να βιώνω αυτό το πράγμα»
Με το πάθος για την μουσική και την πίστη στο όνειρο της βρέθηκε στο The Voice, το βράδυ του Σαββάτου, η 27χρονη Τζίνα όπως είδαμε στο νέο επεισόδιο που ήρθε στις μικρές μας οθόνες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, λίγο πριν βρεθεί μπροστά στους τέσσερις coaches, η νεαρή διαγωνιζόμενη του μουσικού τάλεντ σόου επέλεξε να εξομολογηθεί στιγμές από τα σχολικά της χρόνια αποκαλύπτοντας πως υπέστη σχολικό εκφοβισμό από τους συμμαθητές της. Πιο συγκεκριμένα, η Τζίνα δήλωσε αρχικά πως «οι γονείς μου με στήριζαν από πάντα. Παρόλο που ο πατέρας μου είχε κάποιες αμφιβολίες, με στήριζε. Από την οικογένεια μου μόνο ένας άνθρωπος είχε ασχοληθεί κάπως με την μουσική, η γιαγιά μου την οποία την έχ
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr