Συγκλονιστικός Φώτης Σεργουλόπουλος – Λύγισε τους πάντες με την ερμηνεία του στην νοηματική γλώσσα

23:34 - 09/11/2024

Κεντρικός καλεσμένος του Γιώργου Κουβαρά βρέθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, τη νύχτα του Σαββάτου, στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή «Παρέα» το […] The post Συγκλονιστικός Φώτης Σεργουλόπουλος – Λύγισε τους πάντες με την ερμηνεία του στην νοηματική γλώσσα appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ερμήνευσε το τραγούδι «Δεν είσαι εδώ» στη νοηματική και συγκίνησε

Συγκίνησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος στην εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά, αποκάλυψε πως έχει μάθει τη νοηματική και αποφάσισε να ερμηνεύσει στη γλώσσα των κωφάλαλων το τραγούδι «Δεν είσαι εδώ». Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ήταν ο κεντρικός καλεσμένος του Γιώργου Κουβαρά, τη νύχτα του Σαββάτου (9.11.2024), στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή «Παρέα» της ΕΡΤ. Μάλιστα, ... Περισσότερα To άρθρο Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ερμήνευσε το τραγούδι «Δεν είσαι εδώ» στη νοηματική και συγκίνησε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος λύγισε τους πάντες με την ερμηνεία του στην νοηματική γλώσσα

Κεντρικός καλεσμένος του Γιώργου Κουβαρά βρέθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, τη νύχτα του Σαββάτου, στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή «Παρέα» το οποίο και προβλήθηκε στο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης. Μάλιστα, περίπου στα μισά της εκπομπής, ο οικοδεσπότης θέλησε να ζητήσει μια χάρη από τον καλεσμένο του. Ειδικότερα, ο Γιώργος Κουβαράς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εκτός όλων των άλλων, ο Φώτης έχει και ένα σπουδαίο εφόδιο ακόμα. Ξέρει την νοηματική. Κατ’ αρχάς θέλω να μου πεις πως σου ήρθε να μάθεις την νοηματική» για να του εξηγήσει ο γνωστός παρουσιαστής της πρωινής ζώνης της ΕΡΤ τα εξής. «Πάρα πολύ απλά. Ήθελα να επικοινωνήσω. Όπως θα μάθαινα μια οποιαδήποτε άλλη γλώσσα, έτσι αποφάσισα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λευτέρης Ελευθερίου: «Δεν είχα φράγκο για να κάνω τις βαφτίσεις των παιδιών και τον γάμο μου, βοήθησαν τα πεθερικά μου»

Κατερίνα Κρέπη: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της έκανε πρόταση συνεργασίας στον αέρα

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «αναβίωσε» το παιχνίδι με τα τηλεφωνήματα και αυτό δεν… πήγε τόσο καλά

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Εάν μου το ζητούσε εκείνος, θα πολιτευόμουν μαζί του με μεγάλη μου χαρά»

Ρία Ελληνίδου: «Δεν παντρεύομαι, έχω δει τόσα χάλια που δεν θέλω να το κάνω»

Πέτρος Λαγούτης: «Όταν παίζεις τζόγο, καταλαβαίνεις ότι παίζεις λεφτά και αυτό σε φτιάχνει»