Μάριος Καπότσης: Σε ρόλο στιχουργού ο Ολυμπιονίκης – Το τραγούδι που έγραψε για γνωστό τραγουδιστή

22:27 - 08/11/2024

Ο Μάριος Καπότσης είναι αναμφισβήτητα ένας αθλητής που έχει χαρίσει πολλές στιγμές χαρές μέσα από την To άρθρο Μάριος Καπότσης: Σε ρόλο στιχουργού ο Ολυμπιονίκης – Το τραγούδι που έγραψε για γνωστό τραγουδιστή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάριος Καπότσης: Ο αργυρός Ολυμπιονίκης έγραψε τραγούδι σε γνωστό τραγουδιστή

Ο αργυρός Ολυμπιονίκης της εθνικής ομάδας πόλο που από το 2021 αγωνίζεται με την ομάδα της Βουλιαγμένης αποφάσισε τώρα να μας δείξει ακόμη ένα ταλέντο του. Το ταλέντο αυτό δεν είναι άλλο από τη στιχουργική. Ο Μάριος Καπότσης άλλωστε δεν έχει κρύψει ποτέ ότι η αγάπη του, στο να γράφει στίχους και τραγούδια, κυριαρχεί χρόνια […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Θαλασσινή Μποσταντζόγλου: «Θα ήθελα πολύ να πετάξω το κινητό και να μονάσω σε ένα νησί»

Πέγκυ Ζήνα: «Παρέλαση» επωνύμων στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τον Αναστάσιο Ράμμο

Ναταλία Γερμανού: Ξέσπασε σε κλάματα με την έκπληξη που της ετοίμασαν στο Secret Song – Η εμφάνιση της μητέρας της

Ορέστης Τζιόβας: «Η εξωτερική μου εμφάνιση πολλές φορές ήταν εμπόδιο στην καριέρα μου»

Γιάννης Πλούταρχος: Έμεινε άφωνος με την εμφάνιση της συζύγου του στο Secret Song

Γιάννης Ζουγανέλης: «Σε εκπομπή είπα ότι ήμουν υποψήφιος για Grammy και έσκασαν στα γέλια, έδειξα ντοκουμέντα»