Γιάννης Ζουγανέλης: «Σε εκπομπή είπα ότι ήμουν υποψήφιος για Grammy και έσκασαν στα γέλια, έδειξα ντοκουμέντα»

23:09 - 08/11/2024

Για το πόσο έχει αρχίσει τα τελευταία χρόνια να τον απασχολεί η γνώμη των άλλων για To άρθρο Γιάννης Ζουγανέλης: «Σε εκπομπή είπα ότι ήμουν υποψήφιος για Grammy και έσκασαν στα γέλια, έδειξα ντοκουμέντα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Ζουγανέλης: «Είπα πως ήμουν υποψήφιος σε Grammy και έσκασαν όλοι στο πλατό στα γέλια»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για ένα περιστατικό που δεν έσβησε από τη μνήμη του. Τις αντιδράσεις σε τηλεοπτικό πάνελ, όταν είπε πως ήταν υποψήφιος για Grammy. Μαζί με τον Κώστα Τουρνά βρέθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης, το απόγευμα της Παρασκευής (08-11-2024), στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ με αφορμή τις κοινές τους εμφανίσεις. O δημοφιλής καλλιτέχνης εξήγησε ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Ζουγανέλης: «Είπα πως ήμουν υποψήφιος σε Grammy και έσκασαν όλοι στο πλατό στα γέλια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γιάννης Ζουγανέλης: «Τους είπα ότι ήμουν υποψήφιος σε Grammy και ξέσπασαν σε γέλια όλοι στο πάνελ»

Μαζί με τον Κώστα Τουρνά βρέθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης, το απόγευμα της Παρασκευής, στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ με αφορμή […] The post Γιάννης Ζουγανέλης: «Τους είπα ότι ήμουν υποψήφιος σε Grammy και ξέσπασαν σε γέλια όλοι στο πάνελ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»