Άννα Βίσση: «Έγραψαν για εμένα ότι έχω πεθάνει από AIDS και με έφερναν από την Αγγλία στην Ελλάδα»
17:27 - 08/11/2024
Η Άννα Βίσση παραχώρησε συνέντευξη στο «Θάρρος ή Αλήθεια» με τον Fipster για το κανάλι του
To άρθρο Άννα Βίσση: «Έγραψαν για εμένα ότι έχω πεθάνει από AIDS και με έφερναν από την Αγγλία στην Ελλάδα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αποκαλυπτική η Βίσση: «Έχει γραφτεί ότι έχω πεθάνει από AIDS και με έφερναν από Αγγλία στην Ελλάδα» [βίντεο]
Η Άννα Βίσση έδωσε συνέντευξη στο «Θάρρος ή Αλήθεια» με τον Fipster για το κανάλι του στο youtube και αποκάλυψε ποιο είναι το πιο ακραίο ψέμα που έχει γραφτεί για εκείνη. Η Άννα Βίσση είπε στον Fipster: «Το πιο ακραίο ψέμα που έχει γραφτεί για εμένα ότι έχω πεθάνει από AIDS και με έφερναν με […]
Το άρθρο Αποκαλυπτική η Βίσση: «Έχει γραφτεί ότι έχω πεθάνει από AIDS και με έφερναν από Αγγλία στην Ελλάδα» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΆννα Βίσση: «Έγραψαν ότι έχω πεθάνει από AIDS και με έφερναν με κασκέτο από την Αγγλία στην Ελλάδα»
Μια διαφορετική συνέντευξη έδωσε η Άννα Βίσση, πριν από λίγες ώρες, στο νέο επεισόδιο για τη διαδικτυακή εκπομπή «Θάρρος ή […]
The post Άννα Βίσση: «Έγραψαν ότι έχω πεθάνει από AIDS και με έφερναν με κασκέτο από την Αγγλία στην Ελλάδα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr