Δημήτρης Κόκοτας: Συγκινεί η εξομολόγηση της αδελφής του – «Τον έχω δει ότι δακρύζει, κλαίει»

13:17 - 08/11/2024

Σε μία πολύ συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και To άρθρο Δημήτρης Κόκοτας: Συγκινεί η εξομολόγηση της αδελφής του – «Τον έχω δει ότι δακρύζει, κλαίει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Κόκοτας: Συγκινεί η αδερφή του -«Τον είδα να δακρύζει, του έβαλα το «άπονη καρδιά» του πατέ

Πώς εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή - Οι συγκινητικές αναφορές της αδελφής του και της Σάντρας ΒουτσάΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Δημήτρης Κόκοτας: Συγκινεί η εξομολόγηση της αδελφής του – «Τον έχω δει ότι δακρύζει, κλαίει»

Οκτώ μήνες έχουν σχεδόν περάσει από τη μέρα που ο Δημήτρης Κόκοτας υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και μέχρι σήμερα συνεχίζει να […] The post Δημήτρης Κόκοτας: Συγκινεί η εξομολόγηση της αδελφής του – «Τον έχω δει ότι δακρύζει, κλαίει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

«Λύγισε» η Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Οι άνθρωποι φεύγουν, όταν τους ξεχνάς»

Light για τις εμφανίσεις στο Ηρώδειο: «Μόνο ο Νταλάρας μπορεί να τραγουδήσει; Ο καθένας με τα κόμπλεξ του»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μας δείχνει πώς έχει γίνει το σαλόνι της… μετά τον ερχομό των παιδιών της – Φωτογραφία

Δανάη Μπάρκα: «Ένα πρώην αγόρι μου σε διακοπές, γνώρισε την παρέα μου σε παραλία γυμνιστών»

Η UGG γιόρτασε την νέα ανδρική συλλογή AW24 με ένα μοναδικό urban event

Διονυσία Γεωργιάδου για Πάνο Νάτση: «Δεν τον έχω δει ποτέ στα όνειρά μου»