Διονυσία Γεωργιάδου για Πάνο Νάτση: «Δεν τον έχω δει ποτέ στα όνειρά μου»
14:45 - 08/11/2024
Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και στην δημοσιογράφο, Ελισάβετ Οικονόμου έκανε δηλώσεις η Διονυσία Γεωργιάδου.
To άρθρο Διονυσία Γεωργιάδου για Πάνο Νάτση: «Δεν τον έχω δει ποτέ στα όνειρά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Διονυσία Γεωργιάδου για Πάνο Νάτση: «Δεν έχει έρθει ποτέ στα όνειρά μου»
«Κάποτε μου είχαν χαρίσει έναν πίνακα, που δείχνει ότι η ζωή μπορεί να πάει μόνο προς μία κατεύθυνση» δήλωσε η Διονυσία Γεωργιάδου. Τη Διονυσία Γεωργιάδου συνάντησε η δημοσιογράφος Ελισάβετ Οικονόμου και μίλησε για την απώλεια του Πάνου Νάτση και πως η εργασιοθερπαεία τη βοήθησε να λειτουργήσει. «Η μουσική είναι ψυχοθεραπεία και σε περιπτώσεις πένθους και ... Περισσότερα
To άρθρο Διονυσία Γεωργιάδου για Πάνο Νάτση: «Δεν έχει έρθει ποτέ στα όνειρά μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΔιονυσία Γεωργιάδου για Πάνο Νάτση: «Δεν έχει έρθει ποτέ στα όνειρά μου»
Η Διονυσία Γεωργιάδου μίλησε στη Super Κατερίνα και στην Ελισάβετ Οικονόμου για την απώλεια του συντρόφου της, Πάνου Νάτση και […]
The post Διονυσία Γεωργιάδου για Πάνο Νάτση: «Δεν έχει έρθει ποτέ στα όνειρά μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr