Διονυσία Γεωργιάδου για Πάνο Νάτση: «Δεν τον έχω δει ποτέ στα όνειρά μου»

14:45 - 08/11/2024

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και στην δημοσιογράφο, Ελισάβετ Οικονόμου έκανε δηλώσεις η Διονυσία Γεωργιάδου. To άρθρο Διονυσία Γεωργιάδου για Πάνο Νάτση: «Δεν τον έχω δει ποτέ στα όνειρά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Διονυσία Γεωργιάδου για Πάνο Νάτση: «Δεν έχει έρθει ποτέ στα όνειρά μου»

«Κάποτε μου είχαν χαρίσει έναν πίνακα, που δείχνει ότι η ζωή μπορεί να πάει μόνο προς μία κατεύθυνση» δήλωσε η Διονυσία Γεωργιάδου. Τη Διονυσία Γεωργιάδου συνάντησε η δημοσιογράφος Ελισάβετ Οικονόμου και μίλησε για την απώλεια του Πάνου Νάτση και πως η εργασιοθερπαεία τη βοήθησε να λειτουργήσει. «Η μουσική είναι ψυχοθεραπεία και σε περιπτώσεις πένθους και ... Περισσότερα To άρθρο Διονυσία Γεωργιάδου για Πάνο Νάτση: «Δεν έχει έρθει ποτέ στα όνειρά μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Διονυσία Γεωργιάδου για Πάνο Νάτση: «Δεν έχει έρθει ποτέ στα όνειρά μου»

Η Διονυσία Γεωργιάδου μίλησε στη Super Κατερίνα και στην Ελισάβετ Οικονόμου για την απώλεια του συντρόφου της, Πάνου Νάτση και […] The post Διονυσία Γεωργιάδου για Πάνο Νάτση: «Δεν έχει έρθει ποτέ στα όνειρά μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Αποκλειστικό! Βρισηίδα Ανδριώτου – Σπύρος Μαρτίκας: Αυτή είναι η αλήθεια για τη σχέση τους μετά το δημοσίευμα χωρισμού

Σίσσυ Χρηστίδου: Η τρυφερή ανάρτηση για την ονομαστική εορτή του γιου της, Μιχαήλ – Άγγελου

Τατιάνα Στεφανίδου σε Ειρήνη Μουρτζούκου: «Σκότωνες τα μωρά με μαξιλαρι;»

Κατερίνα Μονογυιού: Συγκινεί η εξομολόγηση για τον θάνατο του αδελφού της – «Ταράζομαι κάθε φορά που βλέπω μία είδηση για το τροχαίο»

Κοραλία Καράντη: «Με ενοχλεί πολύ που ρωτούν έναν άνθρωπο που δεν δημοσιοποιεί την προσωπική του ζωή γιατί είναι μόνος»

Βασίλης Ζούλιας: Οι παρουσίες στο fashion show του στην Αθηναϊκή Ριβιέρα – Φωτογραφίες TLIFE