Γιάννης Νταλιάνης: Η πρώτη δήλωση για τον χωρισμό του από τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Πώς είναι οι σχέσεις τους
08:44 - 08/11/2024
Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το σχολείο των γυναικών» βρέθηκε η κάμερα του Happy Day και ο δημοσιογράφος Γιώργος Γιαννούλιας. […]
The post Γιάννης Νταλιάνης: Η πρώτη δήλωση για τον χωρισμό του από τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Πώς είναι οι σχέσεις τους appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Νταλιάνης για το διαζύγιο με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Η ζωή συνεχίζεται
Οι σχέσεις μας είναι μια χαρά, πρόσθεσε
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΓιάννης Νταλιάνης για το διαζύγιο με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Η ζωή συνεχίζεται
Ο Γιάννης Νταλιάνης μίλησε, μεταξύ άλλων, στις τηλεοπτικές κάμερες, για τη σχέση του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου μετά τον χωρισμό τους. «Η ζωή συνεχίζεται», είπε αρχικά ο ηθοποιός και διαβεβαίωσε πως τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του είναι καλά, ενώ οι σχέσεις τους παραμένουν θετικές. Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day από την επίσημη πρεμιέρα θεατρικής παράστασης, ο Γιάννης Νταλιάνης ακούγεται να λέει αρχικά: «Μετά τον χωρισμό, η ζωή συνεχίζεται». Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είμαι πολύ καλά και εγώ και η πρώην σύζυγος και τα παιδιά. Οι σχέσεις μας είναι μια χαρά».
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιάννης Νταλιάνης: Απάντησε πρώτη φορά ξεκάθαρα για τον χωρισμό από τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου
Ο Γιάννης Νταλιάνης βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το σχολείο των γυναικών» με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο το βράδυ της Πέμπτης 7 Νοεμβρίου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του Happy Day και για πρώτη φορά απάντησε για τον χωρισμό του από τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, έπειτα από 16 περίπου χρόνια κοινής πορείας. «Μετά τον […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΓιάννης Νταλιάνης: «Μετά τον χωρισμό με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου η ζωή συνεχίζεται» [βίντεο]
Ο Γιάννης Νταλιάνης βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το σχολείο των γυναικών» την Πέμπτη 8/11 και αναφέρθηκε για πρώτη φορά για τον χωρισμό του από τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου. «Δεν έχω να δηλώσω τίποτα, η ζωή συνεχίζεται. Είμαι πολύ καλά κι εγώ κι η πρώην σύζυγος. Προχωράμε και τα παιδιά είναι καλά. Τι άλλο να πω; […]
Το άρθρο Γιάννης Νταλιάνης: «Μετά τον χωρισμό με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου η ζωή συνεχίζεται» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΓιάννης Νταλιάνης: Η ερώτηση για τον χωρισμό από την Μαριλίτα Λαμπροπούλου και η απάντηση για τις σχέσεις τους σήμερα
Ο Γιάννης Νταλιάνης βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το σχολείο των γυναικών» την Πέμπτη 8/11. Ο
To άρθρο Γιάννης Νταλιάνης: Η ερώτηση για τον χωρισμό από την Μαριλίτα Λαμπροπούλου και η απάντηση για τις σχέσεις τους σήμερα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr