Γιώργος Λιάγκας: Έλαβε στον αέρα εξώδικο από τον Κυριάκο Βελόπουλο – Ο λόγος και όσα απάντησε ο παρουσιαστής

11:54 - 08/11/2024

Εξώδικο έλαβε σήμερα το πρωί και μάλιστα στον αέρα της εκπομπής του ο Γιώργος Λιάγκας από τον Κυριάκο Βελόπουλο. Ο […] The post Γιώργος Λιάγκας: Έλαβε στον αέρα εξώδικο από τον Κυριάκο Βελόπουλο – Ο λόγος και όσα απάντησε ο παρουσιαστής appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Λιάγκας: Εξώδικο από τον Κυριάκο Βελόπουλο – «Σου έχω ζητήσει ποτέ να ασχοληθείς με μένα;»

Ο Γιώργος Λιάγκας έλαβε εξώδικο από τον Κυριάκο Βελόπουλο το πρωί της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου και To άρθρο Γιώργος Λιάγκας: Εξώδικο από τον Κυριάκο Βελόπουλο – «Σου έχω ζητήσει ποτέ να ασχοληθείς με μένα;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Αυτό το σίριαλ δεν το θυμάται ούτε το Mega, δεν το είδε άνθρωπος»

Δανάη Μπάρκα – Χαμός σε παραλία γυμνιστών: «Σηκώθηκαν έξι άνθρωποι ολόγυμνοι»

Ο Βασίλης Ζούλιας εξομολογείται: «Ανέβασα το πρωτοσέλιδο με την απόπειρα αυτοκτονίας μου και δεν με αναγνώρισα»

FokiaNou Art Space: Επετειακή έκθεση για τη συμπλήρωση δέκα χρόνων λειτουργίας

Σπύρος Πούλης για Δημήτρη Φιλιππίδη: «Δεν τον ξέρω, έχω ακούσει ότι είναι καλός»

Αντέδρασε on camera η Κλέλια Ανδριολάτου: «Πιστεύεις ότι εγώ θα το σχολιάσω; Πάμε παρακάτω»