Χάρις Αλεξίου: «Θα καθίσω κι εγώ στον καναπέ μου να δω το Maestro»

16:43 - 07/11/2024

Η Χάρις Αλεξίου έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Τριαντάφυλλο στο στήθος» με τη Μαρία Καβογιάννη. Η αγαπημένη […] The post Χάρις Αλεξίου: «Θα καθίσω κι εγώ στον καναπέ μου να δω το Maestro» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χάρις Αλεξίου: «Θα καθίσω κι εγώ στον καναπέ μου να δω το Maestro»

Η Χάρις Αλεξίου μίλησε για τη δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «Maestro» στην εκπομπή «Buongiorno». Παράλληλα αναφέρθηκε και στη θεατρική παράσταση «Τριαντάφυλλο στο στήθος» στην οποία πρωταγωνιστεί η Μαρία Καβογιάννη. Αναλυτικά όσα είπε η μεγάλη ερμηνεύτρια. «Η Μαρία είναι απρόβλεπτη, σαν να μην οργανώνεται ποτέ. Περιμένεις ότι δεν είναι έτοιμη για τίποτα και ξαφνικά ορμάει σαν χείμαρρος και στο δίνει όλο. Έχω και εγώ έναν αυθορμητισμό αλλά η Μαρία είναι ηθοποιός, εγώ όχι» ανέφερε η Χάρις Αλεξίου. «Μετά από τόσο καιρό, από τον Μάιο που είδαμε τα προηγούμενα, νομίζω ότι και εγώ θα το δω όπως όλοι που δεν το έχουν ζήσει από κοντά. Θα καθίσω και ‘γω στον καναπέ μου να το δω» είπε η Χάρι

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Συγκλονίζει η Αμάντα Μανωλάκου: «Δεν μπορούσα ούτε να πάω στην τουαλέτα, με τάιζαν στο στόμα»

Αρχελάου 5: Προσπαθεί να κάνει στενό μαρκάρισμα στον γιο του κυρ Σωτήρη αλλά δεν τα καταφέρνει

Μαρία Ναυπλιώτου: «Έχω βιώσει πένθος για μεγάλο χρονικό διάστημα»

Πάνος Δημάκης για Πάνο Βλάχο: «Υπήρξε μέρα που έφαγε μόνο ένα μήλο στα γυρίσματα»

Ταμπού: Πείθεται να δώσει κατάθεση κι εκεί προχωράει σε μια απρόσμενη κίνηση

Χριστόφορος Πέσκιας: «Έχει τύχει να τσακωθώ σε συνεργασία μου, δεν τα πήγαμε καλά»