Μαρία Ναυπλιώτου: «Έχω βιώσει πένθος για μεγάλο χρονικό διάστημα»

18:44 - 07/11/2024

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Ναυπλιώτου, το απόγευμα της Πέμπτης, στο Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου […] The post Μαρία Ναυπλιώτου: «Έχω βιώσει πένθος για μεγάλο χρονικό διάστημα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Ναυπλιώτου: Έχω βιώσει πένθος για μεγάλο χρονικό διάστημα

“Δεν είπα ποτέ “γιατί σε μένα;” αλλά έχω κλάψει πάρα πολύ και έχω λυπηθεί πάρα πολύ” εξομολογήθηκε η Μαρία Ναυπλιώτου. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Ναυπλιώτου, το απόγευμα της Πέμπτης, στο Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο με αφορμή τη θεατρική της συνύπαρξη με τον Δημήτρη Αλεξανδρή. Ανάμεσα […] Το άρθρο Μαρία Ναυπλιώτου: Έχω βιώσει πένθος για μεγάλο χρονικό διάστημα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Θεοδώρα Σιάρκου: «Το μπρα ντε φερ μεταξύ καριέρας και οικογένειας απαιτεί προσπάθεια, υποχωρήσεις και κόπο»

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είχαμε τους ίδιους ρόλους και ανακάλυψα ήταν εξωφρενικά καλύτερα πληρωμένος από μένα»

Ορέστης Τζιόβας: «Tα πρότυπα ομορφιάς είναι ηλίθια γιατί αλλάζουν με τα χρόνια»

Αλέξανδρος Πέρρος: «Δυστυχώς δεν υπάρχει διέξοδος για την ανδρική ευαισθησία, της βάζουν άλλη ταμπέλα»

Ράνια Τζίμα: «Αισθάνθηκα ότι πέρασαν τα όρια του σεβασμού, ακόμη και της απλής έστω ευγένειας»

Συγκλονίζει η Αμάντα Μανωλάκου: «Δεν μπορούσα ούτε να πάω στην τουαλέτα, με τάιζαν στο στόμα»