Μαριάννα Πολυχρονίδη: «Θυμάμαι τα πάντα από τον Θάνο Μικρούτσικο και μού λείπει πολύ»

16:16 - 07/11/2024

Η Μαριάννα Πολυχρονίδη μίλησε στο «Buongiorno» και στον Χρήστο Λυσσέα. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια μίλησε για την παράσταση που συμμετέχει. […] The post Μαριάννα Πολυχρονίδη: «Θυμάμαι τα πάντα από τον Θάνο Μικρούτσικο και μού λείπει πολύ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαριάννα Πολυχρονίδη: «Θυμάμαι τα πάντα από τον Θάνο Μικρούτσικο και μου λείπει πολύ»

«Βίωσα τη συνεργασία μας σαν να είχα μονίμως δίπλα έναν τεράστιο σκηνοθέτη», εξομολογήθηκε η Μαριάννα Πολυχρονίδη για τον Θάνο Μικρούτσικο. Για την επαγγελματική της πορεία, τη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον αείμνηστο Θάνο Μικρούτσικο και σε όσα θυμάται από εκείνον αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Μαριάννα Πολυχρονίδη σήμερα το πρωί (07.11.2024) στην εκπομπή «Buongiorno». «Ετοιμάζουμε ... Περισσότερα To άρθρο Μαριάννα Πολυχρονίδη: «Θυμάμαι τα πάντα από τον Θάνο Μικρούτσικο και μου λείπει πολύ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μ. Πολυχρονίδη: Θυμάμαι τα πάντα από τον Θάνο Μικρούτσικο και μου λείπει

Για την επαγγελματική της πορεία, τη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον αείμνηστο Θάνο Μικρούτσικο και σε όσα θυμάται από εκείνον αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αρχελάου 5: Προσπαθεί να κάνει στενό μαρκάρισμα στον γιο του κυρ Σωτήρη αλλά δεν τα καταφέρνει

Μαρία Ναυπλιώτου: «Έχω βιώσει πένθος για μεγάλο χρονικό διάστημα»

Πάνος Δημάκης για Πάνο Βλάχο: «Υπήρξε μέρα που έφαγε μόνο ένα μήλο στα γυρίσματα»

Ταμπού: Πείθεται να δώσει κατάθεση κι εκεί προχωράει σε μια απρόσμενη κίνηση

Χριστόφορος Πέσκιας: «Έχει τύχει να τσακωθώ σε συνεργασία μου, δεν τα πήγαμε καλά»

Πόπη Μαλλιωτάκη για Λαζόπουλο: «Εγώ είμαι το γούρι του κι εκείνος το δικό μου»