Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Με τις κόρες τους στη θεατρική πρεμιέρα της παράστασης «Ψαρόσουπα»

19:48 - 03/11/2024

Η παιδική θεατρική παράσταση «Ψαρόσουπα» του Γιώργου Λεμπέση έκανε πρεμιέρα το απόγευμα της Παρασκευής 1/11 στο θέατρο Αλκμήνη. Το παρών στην πρεμιέρα έδωσαν πολλοί διάσημοι, μεταξύ αυτών και η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη και τις κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα. Το ζευγάρι είχε την ευκαιρία να απολαύσει ποιοτικό χρόνο με τις μικρές τους, […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Σε θεατρική πρεμιέρα μαζί με τις κόρες τους – Φωτογραφίες

Η επίσημη πρεμιέρα της παιδικής θεατρικής παράστασης «Ψαρόσουπα» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 1/11 στο θέατρο To άρθρο Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Σε θεατρική πρεμιέρα μαζί με τις κόρες τους – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αποκαλύπτει: «Ήταν κοινή μας απόφαση με τον Δημήτρη Καπουράνη να…»

Γιώργος Καράβας: Η αντίδραση στην ερώτηση για τη «διαμάχη» ανάμεσα στην Παπαγεωργίου και στη Χριστοπούλου

Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Η εφηβεία μου ήταν άσχημη γιατί έφυγε ο αδελφός μου Παντελής όταν ήμουν 14»

Ελένη Χατζίδου: «Η πραγματική πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά ήταν χθες»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου vs Έλενας Χριστοπούλου: Το χρονικό της κόντρας τους – Πώς από κολλητές φίλες έγιναν δυο ξένοι!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ήταν μονόδρομος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να κινηθεί νομικά κατά της Έλενας Χριστοπούλου»