Γαστρονομικό ταξίδι στη ΔΕΘ: Όταν οι νέοι σεφ και το καλό κρασί έκλεψαν την παράσταση
18:32 - 02/11/2024
Χθες βράδυ, στην καρδιά της Food & Drinks By Detrop της ΔΕΘ – HELEXPO, το κοινό βρέθηκε σε ένα networking event που δύσκολα θα ξεχάσει. Με έναν συνδυασμό γαστρονομίας, καινοτομίας και χαμόγελων, η Ανώτερη Σχολή Μαγειρικής Ζαχαροπλαστικής – Αρτοποιίας La Chef Levi εντυπωσίασε με τις μοναδικές δημιουργίες των σπουδαστών της, που είχαν την τύχη να αναλάβουν τους ρόλους των σεφ της βραδιάς. Υπό την έμπνευση του Executive Chef, Αγάπιου Παμπουκίδη και της Head Pastry Chef Γιώτας Παυλίδου, 15 νέοι μάγειρες και ζαχαροπλάστες παρουσίασαν 8 εκπληκτικά πιάτα που συνδύαζαν τοπικά προϊόντα με ένα μοντέρνο twist. Με την ίδια αφοσίωση που τους έκανε να ξεκινήσουν τις προετοιμασίες από τα
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr