Γαστρονομικό ταξίδι στη ΔΕΘ: Όταν οι νέοι σεφ και το καλό κρασί έκλεψαν την παράσταση

18:32 - 02/11/2024

Χθες βράδυ, στην καρδιά της Food & Drinks By Detrop της ΔΕΘ – HELEXPO, το κοινό βρέθηκε σε ένα networking event που δύσκολα θα ξεχάσει. Με έναν συνδυασμό γαστρονομίας, καινοτομίας και χαμόγελων, η Ανώτερη Σχολή Μαγειρικής Ζαχαροπλαστικής – Αρτοποιίας La Chef Levi εντυπωσίασε με τις μοναδικές δημιουργίες των σπουδαστών της, που είχαν την τύχη να αναλάβουν τους ρόλους των σεφ της βραδιάς. Υπό την έμπνευση του Executive Chef, Αγάπιου Παμπουκίδη και της Head Pastry Chef Γιώτας Παυλίδου, 15 νέοι μάγειρες και ζαχαροπλάστες παρουσίασαν 8 εκπληκτικά πιάτα που συνδύαζαν τοπικά προϊόντα με ένα μοντέρνο twist. Με την ίδια αφοσίωση που τους έκανε να ξεκινήσουν τις προετοιμασίες από τα

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Μια γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε έναν 52χρονο για βιασμό

Έτοιμο συμβόλαιο για Τάις ο Γιαννακόπουλος – Κρίσιμα 24ωρα στον Παναθηναϊκό!

Η αμερικανική πρεσβεία στη Βηρυτό ελπίζει ότι η νέα κυβέρνηση θα προχωρήσει στην υλοποίηση μεταρρυθμίσεων

Λίβανος: Στην εφαρμογή οικονομικών μεταρρυθμίσεων θα προχωρήσει η κυβέρνηση δήλωσε ο νέος πρωθυπουργός Σαλάμ

Φωτιά σε αυτοκίνητο στη λεωφόρο Κηφισού

Μάλι: Περισσότεροι από 50 νεκροί σε ενέδρα ενόπλων στα βορειοανατολικά της χώρας