Ηλίας Αλεξίου: «Πήρα 2 εκατομμύρια από το τηλεπαιχνίδι και ξεπλήρωσα το δάνειο»
22:16 - 30/10/2024
Ο Chaser Ηλίας Αλεξίου βρέθηκε καλεσμένος στο Buongiorno.Ο Chaser Ηλίας Αλεξίου βρέθηκε καλεσμένος στο Buongiorno.Μάλιστα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα κέρδη που έχει βγάλει από τη συμμετοχή του σε τηλεπαιχνίδια στο παρελθόν. «Όχι μόνο μου απέφερε οικονομικές απολαβές η συμμετοχή μου σε τηλεπαιχνίδια, αλλά μερικές φορές μου τα απέφερε την ώρα που τα χρειαζόμασταν, την ώρα που είχα πρόβλημα ή την ώρα που […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ηλίας Αλεξίου: «Πήρα 2 εκατομμύρια από το τηλεπαιχνίδι και ξεπλήρωσα το δάνειο»
Ο Chaser Ηλίας Αλεξίου βρέθηκε καλεσμένος στο Buongiorno την Τετάρτη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα κέρδη που έχει βγάλει από […]
The post Ηλίας Αλεξίου: «Πήρα 2 εκατομμύρια από το τηλεπαιχνίδι και ξεπλήρωσα το δάνειο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΗλίας Αλεξίου, ο Αδέκαστος Επιθεωρητής του Chase αποκαλύπτει: «Είχα κερδίσει 2 εκατομμύρια σε παιχνίδι και ξεπλήρωσα το δάνειο»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Buongiorno» βρέθηκε ο Ηλίας Αλεξίου την Τετάρτη 30/10. Ο «Αδέκαστος Επιθεωρητής» του Chase
To άρθρο Ηλίας Αλεξίου, ο Αδέκαστος Επιθεωρητής του Chase αποκαλύπτει: «Είχα κερδίσει 2 εκατομμύρια σε παιχνίδι και ξεπλήρωσα το δάνειο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr