Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Αυτές οι γυναίκες για μένα είναι ανήθικες, είναι σκουπίδια»

20:03 - 29/10/2024

Τις δηλώσεις της Καίτης Γαρμπή, αλλά και της Σίσσυς Χρηστίδου για την απιστία σχολίασαν η Κατερίνα Καινούργιου μαζί με τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Super Κατερίνα».Τις δηλώσεις της Καίτης Γαρμπή, αλλά και της Σίσσυς Χρηστίδου για την απιστία σχολίασαν η Κατερίνα Καινούργιου μαζί με τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Super Κατερίνα».«Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει απόλυτο δίκιο σε αυτό που είπε. Δεν έχω λόγια. Μια τοποθέτηση έκανε η Σίσσυ, δεν σημαίνει ότι έχει συμβεί σε κάποιον αυτό. Μπορεί ναι, μπορεί και […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου μετά τις δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου: «Αυτές οι γυναίκες για μένα είναι ανήθικες, είναι σκουπίδια»

Τις δηλώσεις της Καίτης Γαρμπή, αλλά και της Σίσσυς Χρηστίδου για την απιστία σχολίασαν το πρωί To άρθρο Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου μετά τις δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου: «Αυτές οι γυναίκες για μένα είναι ανήθικες, είναι σκουπίδια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει