Χοιρινό κότσι: η σωστή τεχνική για το ψήσιμό του βήμα-βήμα (+συνταγή)

16:09 - 28/10/2024

Το κότσι είναι απ’ τα πιο ενδιαφέροντα γαστρονομικά κομμάτια του χοιρινού, συνδυάζοντας τη νοστιμιά του μελωμένου, αργομαγειρεμένου κρέατος με το ηδονικό κρακ απ’ τη τραγανή, γλυκιά πέτσα.

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Τραμπ: Σάλος για τη συγκέντρωση στη Νέα Υόρκη - Χυδαία σχόλια για τη Χάρις, κωμικός είπε το Πουέρτο Ρίκο «νησί σκουπιδιών»

ΗΠΑ: Γείτονας έσωσε από πνιγμό παιδί που πάσχει από σπάνιο σύνδρομο

Αυστρία: «Απαγόρευση των κινητών στα σχολεία - Οι Έλληνες δείχνουν τον δρόμο», αναφέρει η Der Standard

Σάσα Μπάστα: Κόπηκε η φωνή μου από τις τσιρίδες όταν διάβασα ένα δημοσίευμα για τον χωρισμό μου

Αυτό είναι το πιο χειριστικό ζώδιο από όλα

Άρης: H εμψυχωτική ομιλία του Φαμπιάνο στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ πριν βγουν οι κίτρινοι για το ματς με τον Παναθηναϊκό