Χρίσλα Γεωργακοπούλου: «Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου δεν είναι αντικαταστάστριά μου»

14:52 - 25/10/2024

Για την αποχώρησή της από την ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.Για την αποχώρησή της από την ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.Συγκεκριμένα, τη δημοσιογράφο εντόπισαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών σε κοσμική της έξοδο, με την ίδια να αντιδρά στο άκουσμα της λέξης «αντικαταστάστρια», αναφερόμενη στην Κατερίνα Παπακωστοπούλου που εντάχθηκε φέτος στο δυναμικό του «Super Κατερίνα». «Αντικαταστάτρια; Δεν είναι ωραίο, παιδιά, να το […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρίσλα Γεωργακοπούλου: «Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου δεν είναι αντικαταστάστριά μου»

Η Χρίσλα Γεωργακοπούλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 24 Οκτωβρίου σε κοσμική εκδήλωση κι έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ που ήταν εκεί. Μέσα σε όλα η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για την αποχώρησή της από την ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου ενώ αντέδρασε στο άκουσμα της λέξης «αντικαταστάστρια», αναφερόμενη στην Κατερίνα Παπακωστοπούλου που εντάχθηκε φέτος στο δυναμικό του […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Αντέδρασε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου: «Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου δεν είναι αντικαταστάστριά μου»

Για την αποχώρησή της από την ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου. Τη δημοσιογράφο εντόπισαν οι κάμερες των […] The post Αντέδρασε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου: «Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου δεν είναι αντικαταστάστριά μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Χρύσλα Γεωργακοπούλου για Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Αντικαταστάτρια; Δεν είναι ωραίο πράγμα να τα λέμε αυτά για ανθρώπους»

Στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Straight White Men» εμφανίστηκε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, η οποία φέτος To άρθρο Χρύσλα Γεωργακοπούλου για Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Αντικαταστάτρια; Δεν είναι ωραίο πράγμα να τα λέμε αυτά για ανθρώπους» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

Προκήρυξη μιας νέας θέσης εργασίας στο Κέντρο Φιλοξενίας Κεφαλληνίας στην Αθήνα

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ