Οδηγός μαγειρικής ειδικά για νεφροπαθείς από τον σεφ Χριστόφορο Πέσκια
13:19 - 23/10/2024
Η έκδοση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Νεφρολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρικής/Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού (GrESPEN). Παλιές, κλασικές, αλλά και σύγχρονες συνταγές μαγειρικής που απευθύνονται σε νεφροπαθείς, αλλά και σε όλους όσοι επιζητούν υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή φιλοξενεί ένας νέος οδηγός μαγειρικής που προέκυψε από την ανάγκη...
Source
Διαβάστε Περισσότερα στο newsitamea.gr