Κοτόπουλο με κάρι, κρέμα γάλακτος και τζίντζερ

08:09 - 17/10/2024

Ένα απλό φιλέτο κοτόπουλο μεταμορφώνεται σε ένα πιάτο γεμάτο αρώματα και γεύσεις όταν το μαρινάρουμε με μπαχαρικά όπως το κάρι, το κύμινο και ο κουρκουμάς. Το ινδικό μείγμα γκαράμ μασαλά φέρνει έναν έθνικ αέρα στο τραπέζι μας.

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Τι θα γίνει αν παραιτηθεί τώρα ο Μητσοτάκης;

Μυτιληναίος: Σημαντικό βήμα η είσοδος της ελληνικής βιομηχανίας στο ευρωπαϊκό εξοπλιστικό σχέδιο ReArm

ΥΠΕΘΟ: Αναζητήσεις εξπρές για περιουσίες «ορφανές» από κληρονόμους

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν παραδέχτηκε ότι ήταν τρομακτικό το ότι έπρεπε να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της

Δίκη για Μάτι: Με πλακάτ για τις λέξεις «κακούργημα» και «δικαιοσύνη» στο Εφετείο συγγενείς θυμάτων

Χρήστος Μανδάς: Η Λάτσιο ανακοίνωσε το νέο του συμβόλαιο μέχρι το 2029