Δημήτρης Μακαλιάς: «Δεν ήμουν αρεστός στον ΑΝΤ1, είναι προσωπικοί οι λόγοι με τους ανθρώπους εκεί»

19:16 - 15/10/2024

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και τη Νάνσυ Παραδεισανού έδωσε ο Δημήτρης Μακαλιάς.Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και τη Νάνσυ Παραδεισανού έδωσε ο Δημήτρης Μακαλιάς.Ειδικότερα, ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σάτιρα, τον Μάρκο Σεφερλή, το “I Love ΣουΚου”, ενώ τόνισε πως ο ίδιος δεν ήταν αρεστός στον ΑΝΤ1. «Είμαι ευτυχισμένος και ξεκούραστος αυτή την περίοδο, γεύομαι την ηρεμία, την καθημερινότητα. Μου έκανε καλό που έμεινα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Μακαλιάς: «Δεν ήμουν αρεστός στον ΑΝΤ1, είναι προσωπικοί οι λόγοι με τους ανθρώπους εκεί»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και τη Νάνσυ Παραδεισανού έδωσε ο Δημήτρης Μακαλιάς. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη […] The post Δημήτρης Μακαλιάς: «Δεν ήμουν αρεστός στον ΑΝΤ1, είναι προσωπικοί οι λόγοι με τους ανθρώπους εκεί» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει