Παρασκευή Κερασιώτη: «Άνθρωποι του μόντελινγκ μού έκοψαν τα φτερά, κανείς από τους κριτές του GNTM δεν με βοήθησε»

19:16 - 15/10/2024

Η Παρασκευή Κερασιώτη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα.Η Παρασκευή Κερασιώτη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα.Σε αυτό το πλαίσιο, η πρώην παίκτρια του GNTM και του Survivor μίλησε για τα δύο ριάλιτι, αλλά και τον ρατσισμό που έχει βιώσει, λόγω της τσιγγάνικης καταγωγής της. «Πήγα στο Survivor γιατί ένιωθα ότι είναι κοντά στη φύση μου, λόγω καταγωγής έχω […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παρασκευή Κερασιώτη: «Άνθρωποι του μόντελινγκ μού έκοψαν τα φτερά, κανείς από τους κριτές του GNTM δεν με βοήθησε»

Η Παρασκευή Κερασιώτη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα. Η πρώην παίκτρια του GNTM και του […] The post Παρασκευή Κερασιώτη: «Άνθρωποι του μόντελινγκ μού έκοψαν τα φτερά, κανείς από τους κριτές του GNTM δεν με βοήθησε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει