Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκαλύπτει για γνωστή παρουσιάστρια: “Έσκυψα στο αυτί και της απάντησα πολύ άσχημα

19:16 - 15/10/2024

Μια άβολη εμπειρία του μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας περιέγραψε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην Τζένη Μελιτά. «Έχω πάει σε εκδήλωση που είχε κάμερες κι έχει αυτά τα banner που φωτογραφίζεσαι και σου μιλάνε. Δίπλα μου ήταν μία παρουσιάστρια, η οποία με τσιμπά δυνατά στο μπράτσο μπροστά στις κάμερες γιατί έτσι γούσταρε. Κάτι ψιθύρισε και με […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκαλύπτει για γνωστή παρουσιάστρια: «Έσκυψα στο αυτί και της απάντησα πολύ άσχημα»

Μια άβολη εμπειρία του μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας περιέγραψε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην Τζένη Μελιτά. «Έχω πάει σε εκδήλωση […] The post Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκαλύπτει για γνωστή παρουσιάστρια: «Έσκυψα στο αυτί και της απάντησα πολύ άσχημα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Φώτης Σεργουλόπουλος για γνωστή παρουσιάστρια: «Έσκυψα στο αυτί και της απάντησα πολύ άσχημα»

Μια πολύ άβολη στιγμή που έζησε στο παρελθόν μπροστά στις κάμερες με γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια αλλά To άρθρο Φώτης Σεργουλόπουλος για γνωστή παρουσιάστρια: «Έσκυψα στο αυτί και της απάντησα πολύ άσχημα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει