Ορφέας Αυγουστίδης: “Είναι μια δύσκολη εποχή για την κωμωδία”

23:06 - 12/10/2024

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Ορφέας Αυγουστίδης στη Ναταλία Αργυράκη και την κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου στον Alpha. Ανάμεσα σε άλλα, δε, ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την δυσκολία που αντιμετωπίζει η κωμωδία στην παρούσα εποχή, το κεφάλαιο της οικογένειας αλλά και την τριετία του τηλεοπτικού […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ορφέας Αυγουστίδης: «Είναι μια δύσκολη εποχή για την κωμωδία, ο γιος μου με άλλαξε»

Ο Ορφέας Αυγουστίδης μίλησε για την κωμωδία και το πόσο άλλαξε η ζωή του, από τη στιγμή που έγινε πατέρας. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Ορφέας Αυγουστίδης στη Ναταλία Αργυράκη και την κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου (12-10-2024) στον Alpha. Ανάμεσα σε άλλα, ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για ... Περισσότερα To άρθρο Ορφέας Αυγουστίδης: «Είναι μια δύσκολη εποχή για την κωμωδία, ο γιος μου με άλλαξε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ορφέας Αυγουστίδης: «Είναι μια δύσκολη εποχή για την κωμωδία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Ορφέας Αυγουστίδης στη Ναταλία Αργυράκη και την κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» […] The post Ορφέας Αυγουστίδης: «Είναι μια δύσκολη εποχή για την κωμωδία» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει