Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Δημήτρης Φιντιρίκος μαζί στο Λονδίνο – Η κοινή τους φωτογραφία από βραδινή τους έξοδο

23:03 - 12/10/2024

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Δημήτρης Φιντιρίκος δεν κρύβουν τον έρωτά τους στα social media. Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και ο γνωστός επιχειρηματίας είναι ζευγάρι εδώ και αρκετούς μήνες. Οι δυο τους, μετά τις κοινές τους διακοπές στα ελληνικά νησιά, βρίσκονται πλέον στο Λονδίνο. Η Μελίνα Νικολαΐδη ζει μόνιμα στην Αγγλία για τις σπουδές […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μελίνα Νικολαΐδη – Δημήτρης Φιντιρίκος: Μαζί στο Λονδίνο – Η φωτογραφία από την έξοδο για τις νέες τους αγορές

Δεν κρύβουν τον έρωτά τους στα social media ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Μελίνα Νικολαΐδη. Όπως To άρθρο Μελίνα Νικολαΐδη – Δημήτρης Φιντιρίκος: Μαζί στο Λονδίνο – Η φωτογραφία από την έξοδο για τις νέες τους αγορές δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Κατερίνα Καινούργιου – Παναγιώτης Κουτσουμπής: Το ρομαντικό δείπνο για την γιορτή της παρουσιάστριας

Γιώργος Παπαδάκης: Τα συγκινητικά λόγια του παρουσιαστή για το θάνατο της Βέφας Αλεξιάδου «Κάποια στιγμή μου είχε πει “τι να την κάνω τη ζωή;”»

Οι πιο αποτελεσματικές προτάσεις για τη διατήρηση ενός υγιούς συκωτιού

Βούλα Πατουλίδου: «Τον άντρα μου τον αγάπησα αμέσως γιατί με έμαθε να γελάω, η μητέρα μου δεν τον ήθελε»

Ναρκισσιστές: 7 ύπουλοι τρόποι που χρησιμοποιούν για να ελέγξουν το μυαλό σου

Ελευθερία Πάλλα: Ποια είναι η μεγάλη κόρη των Μαρκόπουλων στον Άγιο Έρωτα; Οι σπουδές στο Λονδίνο και η εμφάνιση στην κορεάτικη τηλεόραση