Σβήγκος: «Θα έκανα σάτιρα αλλά θα έμπαινα φυλακή την επόμενη μέρα»
11:09 - 11/10/2024
Στην εκπομπή Breakfast@star και τη Σοφία Μανουσακίδου έδωσε συνέντευξη ο Σταύρος Σβήγκος.Στην εκπομπή Breakfast@star και τη Σοφία Μανουσακίδου έδωσε συνέντευξη ο Σταύρος Σβήγκος.«Είμαι στη θεατρική παράσταση «Η κόρη του λοχαγού» και θα παίξω στη σειρά του Alpha «Πόρτο Λεόνε». Όταν κάνεις βιοποριστικά το επάγγελμα του ηθοποιού, δεν επιλέγεις μόνο καλλιτεχνικά, πρέπει και να ζήσεις. Οι Απαράδεκτοι είναι μια σειρά που έχει αφήσει εποχή. Το χιούμορ του […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σταύρος Σβήγκος: «Αν έκανα εγώ σάτιρα θα έμπαινα φυλακή»
«Η σάτιρα πρέπει να γίνεται για καταστάσεις και όχι για πρόσωπα», είπε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Σβήγκος. Με αφορμή τη θεατρική παράσταση που θα πρωταγωνιστήσει, ο Σταύρος Σβήγκος μίλησε στην εκπομπή «Breakfast @Star» και τη Σοφία Μανουσακίδου. Ο ηθοποιός που δε κρύβεται πίσω από τα λόγια του, αποκάλυψε πως πολλές φορές έχει πει «ναι» σε ... Περισσότερα
To άρθρο Σταύρος Σβήγκος: «Αν έκανα εγώ σάτιρα θα έμπαινα φυλακή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΣταύρος Σβήγκος: «Θα έκανα σάτιρα αλλά θα έμπαινα φυλακή την επόμενη μέρα»
Σταύρος Σβήγκος: «Η σάτιρα πρέπει να είναι σάτιρα. Αν σε ονοματίσω στη σάτιρά μου, δεν είναι καλό» (ΒΙΝΤΕΟ)
Διαβάστε το στο neolaia.gr