Μπαρτζώκας ενόψει του Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις: «Δεν είμαστε ακόμα συμπαγείς, ελπίζουμε ότι θα είναι καλά ο Πετρούσεφ»

15:01 - 10/10/2024

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη “μάχη” του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις -περιμένοντας ένα “σκληρό” παιχνίδι στο ΣΕΦ- όπως και για το πρόβλημα με τον Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το βράδυ της Παρασκευής την Ζαλγκίρις Κάουνας, για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague, και ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να ... Περισσότερα To άρθρο Μπαρτζώκας ενόψει του Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις: «Δεν είμαστε ακόμα συμπαγείς, ελπίζουμε ότι θα είναι καλά ο Πετρούσεφ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Οδηγός μηχανής κάνει σούζες χωρίς κράνος και έχοντας αγκαλιά τον σκύλο του στην Αττική οδό

Νέα ανησυχία για την υγεία της Καμίλα - Δεν θα συνοδέψει απόψε τον Βασιλιά Κάρολο στο Royal Albert Hall

Λιονέλ Μέσι: «Μου λείπει η Βαρκελώνη, θέλω να επιστρέψω στο σπίτι μου – Υπερήφανος να βλέπω έτσι την Μπαρτσελόνα»

Ουκρανία: «Δεν θα υποχωρήσουμε από το Κουρσκ – Η ρωσική Αεροπορία έχει γίνει ιπτάμενο πυροβολικό»

Επιστρέφει ο εφιάλτης του εμπορικού ελλείμματος από την πίσω πόρτα της ανάκαμψης

Δημήτρης Ιτούδης: «Ευχαριστώ τον ιδιοκτήτη της Χάποελ Τελ Αβίβ και τους οπαδούς για την εμπιστοσύνη»